Trenutno stanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Posvojitev, rejništvoSporočilo


Mončica -> Trenutno stanje (19.2.2018 11:09:50)

Pozdravljeni,

glede na to, da so objave že precej zastarele me zanima, ali posvojitve iz tujine tečejo? S partnerjem namreč razmišljava o posvojitvi otroka, vendar je novejših objav na različnih forumih zelo malo.
Imela bi dve vprašanji za vas. Zanima me, ali je poroka pri vseh državah pogoj? Naslednje vprašanje pa zadeva lastništvo stanovanja. Sama sem lastnica manjšega stanovanja, ki ga oddajam. S partnerjem živiva v večjem stanovanju, v katerem je dovolj prostora tudi za otroka. Bi bilo to ok?

Hvala za odgovore.
Jetkarmak00 -> RE: Trenutno stanje (19.2.2018 11:22:20)

Živjo. Jaz ti lahko odgovorim za primer sosede, ki vem kako je bilo. Onedva nista sploh razmišljala o posvojitvi, ker sta si neizmerno želela svoje otroke. Žal do tega ni prišlo.. Zato sta potem začela razmišljat o posvojitvi. Posvojeno imata zdaj ene 5-6 let staro punčko, ki je sicer črnka. Ime ji je pa Anja Pika [sm=smiley36.gif] in glede na tvoje vprašanje..onedva sta se morala poročili. To je bilo cca 3 leta nazaj. Glede stanovanja pa ne vem kako imata.. Vem le, da bista v najemu. Upam da sem ti kaj pomagala :)
5ri -> RE: Trenutno stanje (26.2.2018 0:01:28)

Znanka je posvojila fantka iz Rusije pred dvema letoma. Pripraviti je morala cel kup dokumentacije, med drugim tudi podatke o stanovanju, celo notranjosti in zunanjosti hiše ... Večkrat sta z možem morala v Rusijo na sestanek. Postopek je trajal par let. 
maca83 RR -> RE: Trenutno stanje (5.4.2018 10:54:34)

Sama sem se zanimala. Kolikor sem nasla podatkov, so bili najbolj strogi glede poroke Kitajci ...ob oddaji prijave naj bi bila ze nekaj let porocena. Nama je uspelo z kar nekaj truda narediti svojega soncka, z financami, ki bi jih porabila za vso papirologijo in odvetnike pa sva delno odplacala nas domek. Vedno sem mislila, da bom posvojila otroka, ki pomoc res potrebuje, a je zame to predrago. Bomo pa kaj dali za Botrstvo.
Stran: [1]