Ne kupujte BEKO hladilnikov CNE520EE0ZGB (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika



Sporočilo


tomaž36 -> Ne kupujte BEKO hladilnikov CNE520EE0ZGB (11.7.2018 23:30:37)

Ne kupujte BEKO hladilnikov. Sam sem kupil model CNE520EE0ZGB je lep eleganten hladilnik, ki pa je crknil po 1-letu delovanja. Šel je kompresor a naš preljubi uvoznik se pravi BEKO SLO oz. z drugimi besedami BigBang nimam na zalogi rezervnih delov. Se pravi, da vam garancija 5-let kaj malo pomeni saj saj boste za popravilo hladilnika porabili veliko živcev. Glede na to, da ima hladilnik zamrzovalnik bi mogli biti deli na zalogi, a žal ni tako jaz ima sedaj nek kompenziran kompresor, da zadeva nekako deluje (vzemi kar en kompresor ali vrži vso hrano stran), do njega sem pa prišel po urah in urah prerekanja z gospodi na BigBangu. Naj omenim, da je omenjeni model v črni barvi, čakal sem ga kar nekaj časa, nato de pokvari in ti gospodje ti rečejo rezervnega dela nimamo, lahko pa vam damo bel hladilnik. Mislim totalni amaterji. Tako, da moje mnenje ne kupujte BEKO hladilnikov z INVERTER KOMPRESORJI razen če imate dobre živce.




ringalaja20 -> RE: Ne kupujte BEKO hladilnikov CNE520EE0ZGB (18.3.2020 12:21:00)

PRED 5,5Leta smo kupili kom.hladilnik in zamrzovalnik BEKO CN142221DS v Bigbangu, danes po preteku 5letne garancije nam je crknil kompresor :-( . Hladilnik je kot novi.
Kako je to mogoče, če pa imamo doma po 40let stare hladilnike, in še vedno laufajo - edino da jih je korozija napadnila in počasi razpadajo zaradi starosti...
Smo zelo nezadovoljni. Upam, da bosta pralni stroj in sušilec kaj bolj zdržljiva.




Stran: [1]