Zanositev in povišan krvni sladkor (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


MinnieM -> Zanositev in povišan krvni sladkor (31.12.2018 11:29:01)

Pozdravljeni!

S partnerjem si zelo želiva dojenčka, na tem delava tretji mesec, zaenkrat neuspešno. Imam redne menstrualne cikle na 28 - 30 dni. Ta mesec me je 2 dni pred predvidenim datumom začetka menstruacije začelo čudno špikati okoli popka. Čez 4 dni sem dobila krče in krvavitev, ki je trajala samo 2 dni (običajno traja 6 dni) in ni bila tako obilna kot po navadi. Potem 2 dni zelo obilen beli tok, na peti dan pa obilen beli tok in tu pa tam rjavi flekci. Običajno se mi napetost v trebuhu po nastopu menstruacije sprosti, zdaj pa imam občutek, da sem napihnjena čedalje bolj, pogosteje hodim tudi lulat. Je možno, da sem noseča? Ker sem sladkorna bolnica, drugače imam urejen krvni sladkor, zdravim se z inzulinom, mi je pa v zadnjih dveh tednih začel drastično poskakovati in ga težko vzdržujem v mejah normale. Je to lahko povezano s hormoni?

Hvala za kakršen koli nasvet in odgovor!




Anonimen -> RE: Zanositev in povišan krvni sladkor (31.12.2018 12:24:03)

Možno je , ampak najlažje boš to ugotovila , če boš naredila test nosečnosti, ti bo še najbolj natančni pokazalo če si noseča ali ne . Glede na to kako šibko krvavitev si imela , je možno da bi bila vgnezditvena ampak samo s testom boš zagotovo vedela . Še ni prepozno da si kupiš clear blue ali first sign test in preveriš :) drugače pa poznam nekaj ljudi ki so diabetiki in so brez problemov zanosili :)  upam, da sem ti kaj pomagala :) 




MinnieM -> RE: Zanositev in povišan krvni sladkor (31.12.2018 12:40:07)

Hvala za odgovor! Zmedena sem, ker ko pač hočeš zanositi prvič in je vse na novo, bereš različne stvari, med drugim, da naj bi vgnezditvena krvavitev bila rjavkasta ali roza, pri meni je bila krvavitev rdeča (kot pri menstruaciji), vendar kot rečeno je trajala dva dni, nato pa res obilen beli tok. S testom bom počakala do konca praznikov, ker se nočem veseliti prehitro in potem biti razočarana. Morda pa dobim še kakšne znake. [sm=zmeden.gif]




Stran: [1]