Srečna_nosečka -> RE: December 2019 (15.5.2019 22:08:46)
|
Midva pa očitno ne bova imela decembrčka [sm=smajl.gif] No, bomo videli, kako se bo dojenček odločil [sm=angel.gif] Ampak na tem pregledu sedaj je ginekologinja rekla, da bomo za pdp upoštevali sedaj 28. 11. - to je sicer tudi pdp glede na zadnjo menstruacijo, vendar je na prvem uz kazalo, da bo 4. 12. Tokrat pa je rekla, da je bilo takrat še malo težje izmeriti, ker je bilo še dokaj zgodaj, in da sedaj kaže na to, da bo kar držal pdp 28. 11. [sm=zz_redface.png] Upam, da me ne boste vrgle it klepeta [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Novembrke so namreč tukaj na forumu že zdavnaj potihnile, FB skupini pa se še ne bi pridružila pred nuhalno [sm=zz_happy.png] Sem pa na pregledu videla možgane, rokice, delno že prstke, obraz ... Srček pridno bije [sm=zz_inlove.gif] Sem bila čisto iz sebe!!! [sm=smiley27.gif] Tako zelo, da sem pozabila med. sestri reči, da mi ni dala slike uz [sm=smiley22.gif][sm=zz_banghead.gif] Tako da komaj čakava nuhalno :D :D Danes sem tudi šla na odzvem krvi za DHT. Kar naenkrat vse postaja vedno bolj resnično [sm=zz_redface.png][sm=zz_redface.png] Domačim bova povedala jutri, ko dopolnim 12. teden, ostalim pa počasi naslednji teden po nuhalni [sm=smajl.gif]
|
|
|
|