vodni sesalec - top shop (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Anonimen -> vodni sesalec - top shop (28.9.2005 13:27:15)

mene pa zanima, ali ima katera izkusnje z vodnim sesalcem, ki ga na top shop-u prodajajo. imenuje se vac H2O in sem ga ze pogledala v trgovini v pasazi maximarketa. zdi se mi dosti manjsi od vecine vodnih sesalcev, kar mi je dokaj pomembno. nima funkcij pomivanja, ampak tega si niti ne zelim.





sašaš -> RE: vodni sesalec - top shop (28.9.2005 14:18:06)

Oj!

Ja, jaz imam ta sesalec! Ni nič posebnega - kar za ta denar tudi ne more bit. Mogoče je res malo manjši od večine vodnih ses., ampak še vedno zelo neroden - sem si predstavljala lažjega in še manjšega. Pa glasen je zelo in to je tisto, kar me najbolj moti!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Skoraj edina dobra lastnost na njem je ta, da vleče pa res dobro.

Lp, Saša




Anonimen -> RE: vodni sesalec - top shop (28.9.2005 14:39:14)

a je neroden med sesanjem, al potem, ko ga moras ocistiti na koncu?
koliko vode moras pa naliti vanj (koliko potem tehta, ko je poln vode).
izprazniti ga najbrz moras po vsaki uporabi, ne sme ostati voda notri, al ja?
pa se tega ne vem (ker nimam nobenih izkusenj z vodnimi sesalci), kako deluje tukaj filtriranje. na spletni strani od batagela imajo 4 razlicne nacine predstavljene (spiralni, mehanski, dinamicni, preprosti). oz, kako je tukaj z izpustom zraka nazaj v prostor, a tudi tako izhaja kot pri navadnih sesalcih, al ne?
najlepsa hvala!!!




Anonimen -> RE: vodni sesalec - top shop (28.9.2005 15:33:39)

Moja prijateljica ga je kupila, pa ga je naslednji dan že vrnila. Totalno nezadovoljna je bila!
Moraš pa vedeti, da to NI globinski sesalec, tako da je bolje, da kupiš navadni sesalec, ki ima HEPA filter. Zelo dobrega dobiš že za 30 jurjev. Se bolj splača!




sašaš -> RE: vodni sesalec - top shop (28.9.2005 16:34:59)

 
Tud ta sesalec ima hepa filter. Da ni globinski ses. pa itak veš. Vodo moraš vedno ven zlit. Neroden je meni med sesanjem - točne teže ti pa res ne znam povedat. Ja, piha ven zrak in to me ful moti. Ampak meni drugač odgovarja - ne rabim za globinsko sesanje ipd., ker imamo še Kirbyja, ampak za sproti - 2x na teden - se mi zdi fajn občutek, ko svinjarijo stran zlijem (še posebej mačje dlake).

Lp




Anonimen -> RE: vodni sesalec - top shop (28.9.2005 20:12:04)

oprosti, sašaš,
samo še nekej. a si imela prej navaden sesalec na vrecke? zato mislim, ker me zanima, ali se ti zdi, da ta boljse posesa, oz. da ostane kaj dalj casa cisto, ali ne. mi imamo tudi maco :) pa je vcasih kar kriza, ker bi lahko vsak dan sesala.
lp




Stran: [1]