Metka234 -> RE: Julcki2020 (28.11.2019 5:31:29)
|
Punci, naj povem, da sem včeraj doživela nočno moro... Kar nalepem grem na wc in vidim majhno količino temne krvi na papirju. Res minimalno, nekaj je bilo še v nožnici. Takoj se opravim na urgenco in me pregledajo. Dobila sem dabroston na 8 ur in v primeru krčev Spasmex. Krčev in bolečin nisem imela, tudi krvavitve do sedaj ni več bilo. In pa novica, da se 50 % krvavitev ne konča dobro, torej da je riskantno. Če je vzrok popuščanje rumenega telesca, potem progesteron lahko pomaga. V rodilih ni bilo videti krvavitve. Če pa je kakšna kromoskomska napaka in je splav namenjen, se bo zgodil in ga nihče ne more preprečiti. Tudi s svojim početjem nimam vpliva. Vseeno bom do pregleda pri svoji G doma (cez 14 dni), ce bom se krvavela ali imela krce pa moram nazaj na urgenco. Nenormalno me je strah kaj bo prinesel vsak nov dan. Hočem biti sproščena, da kakor mi je namenjeno, tako pač bo, ampak me vseeno skrbi. No, na koncu pa še lepša novica - v trebuščku sta zaenkrat dva (!), primerne velikosti glede na ZM in obema je bil srček. Saj ne morem verjet. Zelo me je strah in se ne upam veselit, niti preveč razmišjat kaj in kako ... Upam, da zdržim z vama do konca! ❤❤ Lepo anonimna, pridna 😊
|
|
|
|