|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julcki2020
6.3.2020 11:10:31   
Alayne
Hojhoj!

eto jaz tudi nazaj z organscreeninga v porodnisnici. Zaradi sladkorne je trajalo skoraj eno uro in pol, da so vse v nulo pregledali zile in prekrvavljenost. S tamalo vse super, pridno raste in se razvija. Tudi mozgane ima ze v 19. tednu nagubane- pametnjakovicka. Imam pa potem se navadno morfologijo pri ginekologu, ko bo partner zraven, konec meseca.
So mi pa cisto na koncu vaginalno izmerili MV (je sicer super) ampak so na zadnji strani cisto po nakljucju nasli ogromen miom. Baje zna vedno bolj pritiskat (tezave z odhodom na wc), mozne hude bolecine, ce nekrotizira in velika verjetnost carskega reza, ker se glavica ne bo mogla pravilno postavit. Bomo videli. Zaenkrat tako ali tako ne morem nic. Skusam gledat pozitivno, je pa partner cisto panicen...So rekli naj grem v 36. tednu do klinicnega centra, da preverijo lego in velikost mioma in otroka, ce bo slucajno slo naravno :(

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Julcki2020
6.3.2020 12:10:54   
hope2018
Bozicka saj ne grem na porodnisko.... Samo zakljucujem s trenutnim delom in odhajam novim zmagam naproti.... Ce boss pogledala slajde za nazaj bos nasla debato o tem😊😁🙊 to je test za slatkorno...ki ga mora naceloma oprviti vsaka nosecnica od 24 do 28 tedna nosecnosti... Gres v laboratorij ti vzamejo kri na tesce potem ce je rezultat pod 5.1 spijes glukozo in ti cez 1 uro spet kri vzamejo... V primeru da je rezultat takrat pod 7 ti se enkrat vzamrjo kri.... Dejansko si 3 ure tam... V primeru visjega rezultata je avtomatsko zaznana nosecniska slatkorna😁😊😂


(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Julcki2020
6.3.2020 12:57:40   
Veselje123
Jaz sem imela OGTT že v 20 tednu, pa ni tako hudo spiti tista 2 dcl. Je res, da je sladko, ampak jaz sem spila brez problema in brez limone. Traja pa test dolgo ja, dobre 3 ure. Predvsem je neprijetno, ker moraš čakati v čakalnici, kjer so vsi okoli tebe bolani...

A mogoče še kateri otrdeva trebuh? Sicer naj bi bilo to normalno, vendar se pri meni pojavlja večkrat na dan, pa še precej boleče je. 

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Julcki2020
6.3.2020 14:08:20   
Metka234
Super, da otročki rastejo tako kot treba! To je glavno 👍 
Alayne ne se prevec sekirat, nimas cisto nic vpliva na to. Ce bo CR potreben, ga bodo pa pac naredili. Kar je najbolj varno. 
Meni je bilo danes kar čudno, če bom mogoče res leto in pol iz službe 😳 ce bom mogla stari in 14 dni letosnjega dopusta pokoristit, bom mogoce vmes malo prekinila in kao po 4 ure sla in delala 2x na teden, ostalo pa pokoristila dopust. Bom vidla no. Se moram s tajnico zmenit. mi je pa sodelavka rekla, da naj bi se štele vse nadure, stimulacije, božičnica, dobički v porodniško in da jo je dobivala več kot plače 😳
Te meje za sladkor so res adijo, meni je rekla da naj en dan prej nič sadja in sladkega ne jem. Upam da ne bo kaj pokazalo, ker se mi res ne da k še enemu specialistu hodit. 
Meni trebuh ne otrdeva oz. sploh ne vem kako naj bo to zgledalo 😊 sploh ne vem ko me kaj zgrabi al je to ok al ni 😁 Na kavču leže me nič ne matra haha
Sem se pa kar prijavila na naslednji termin šole za starše. začne se konec marca in bo trajal do konca aprila, 2x/teden po cca 2 ure. Prej ko opravim, prej bo konec. 


(odgovor članu Veselje123)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Julcki2020
6.3.2020 14:35:44   
Bozicka
Aja pa res Hope sedaj se spomnim. 

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Julcki2020
7.3.2020 10:25:41   
MacB
Super videti da skoraj vse imate super preglede za seboj. Alayne, zate ne dvomim, da bo samo še boljše. Partnerja pa malo v red spravi ja, on mora bit tisti, ki te spodbuja, ne pa da je paničen. Glavno da vedo kako je in da bodo bolj spremljali.

Hope, pomoje ti bo kar malo dolgčas, ampak dobro, pri naši že na polno brca ene 4-5x na dan, ima določene ure, ko je aktiven, tak da boš mela družbo ;)


Nas tudi čaka OGGT konec meseca, mi je pa moja diabetologinja rekla, da so meje čisto v redu nastavljene, ker se marsikdo ne zaveda, kako zelo lahko vpliva cukr na plod in predvsem na mamico. Je rekla, da je škoda, če mamice ne pazijo, ker lahko potem diabetes ostane z njimi po porodu. Ni se treba bat, ampak se je pa treba držat navodil.


Metka, fajn da maš par, lepo to videti. Res vesel za vas. Men kr srce zaigra ko vidim dvojčke, zadnjič celo trojčka.

Noseča39, si ziher da je v cm, da ni v mm, ker tole je res vlko za slišat. Glavno da spremljajouser posted image

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Julcki2020
7.3.2020 16:06:40   
noseča39
MacB ziher ziher..ce bi bilo v mm nebi bilo nobene panike in potrebe po spremljanju itd...ti veliki so pa lahko strašno moteči in tudi nevarni in kot je rekla Aliyne lahko se zgodi da je treba naredit cr. Ampak nima veze. Samo da dete raste in da zdrziva čimdlje pa magari carski to se je najmanj. Zelo veliko nevšečnosti lahko povzročijo ti miomi ampak trenutno jaže ok. V ponedeljek pa morfo in bomo videli kaj pravijo še strokovnjaki v porodnišnici..upajmo pac na najboljše za vse nas😍

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Julcki2020
7.3.2020 18:36:21   
Metka234
Punce, vse bo ok z miomi ali brez 👍 
Samo da se temperatura dvigne in tile virusi pomrejo. V PO porodnisnici delajo samo se nujne stvari, preglede itd. prestavljajo 😳 Upam da se do junija tole umiri, sicer pa tudi če me v skafandru operirajo, samo da rodim. 
Uh trojčki. To bi bila šele panika. 😁
Jaz sem včeraj opravila prve nakupe oblačilc za dušo, nekaj malega 56, v dm sem šla po baby box in kupone za popuste. Zdaj bom pa malo spremljala ko bo kakšna akcija, nekaj žlahte pa mi tudi ponuja obleke. Ampak ful ne vem, verjetno se tudi poleti oblači otroka v dolg rokav prvi mesec ali dva, ker ne zna še regulirat temperature. A je samo bodi dovolj ali tudi jopica/kapica? 🤔 Pa tudi upam da bi bila okrog 50 velika, da pač bomo začeli kar s 56. Čeprav verjetno ni realno? Potem septembra pa itak ne bo več za kratke, tako da ne vem kako se splača kupit kratke rokave novorojencem? Zdaj me je začela dajat nakupovalna mrzlica na polno 😂

(odgovor članu noseča39)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Julcki2020
7.3.2020 20:01:09   
MacB
Kar se tiče 50 ali 56, lej ne moreš vedet, dokler ne rodiš. Itak boš imela pokupljeno od 50 dalje, pa boš že videla potem koliko velikost rabiš, bo dragi spakiral ali pa ti že kakšen mesec pred porodom pa imela torbico pripravljeno. Glede oblačil je ogromno napisanega. Nama je sestra rekla, da ga oblačiš kot sebe. Če je tebi vroče, bo tudi njemu. Če si zunaj imaš lahko daljše rokave, samo naj bo tanjša poletna oblekica, doma je pa lahk v bodiju. Ko bo malce starejši, recimo 2 meseca, pa ima lahko kratke rokave. Pač vse tanjše čez poleti. Prodajajo tudi spalne vreče poletne. Večkrat tudi probavaš nogice, če ma hladnejše, ga oblečeš. Mi bomo hodili zjutraj in zvečer ven, vmes bomo notri.

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Julcki2020
7.3.2020 20:06:39   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: MacB

Kar se tiče 50 ali 56, lej ne moreš vedet, dokler ne rodiš. Itak boš imela pokupljeno od 50 dalje, pa boš že videla potem koliko velikost rabiš, bo dragi spakiral ali pa ti že kakšen mesec pred porodom pa imela torbico pripravljeno. Glede oblačil je ogromno napisanega. Nama je sestra rekla, da ga oblačiš kot sebe. Če je tebi vroče, bo tudi njemu. Če si zunaj imaš lahko daljše rokave, samo naj bo tanjša poletna oblekica, doma je pa lahk v bodiju. Ko bo malce starejši, recimo 2 meseca, pa ima lahko kratke rokave. Pač vse tanjše čez poleti. Prodajajo tudi spalne vreče poletne. Večkrat tudi probavaš nogice, če ma hladnejše, ga oblečeš. Mi bomo hodili zjutraj in zvečer ven, vmes bomo notri.



Preveriš za vratom, nikakor nogic in rokic. Ker boste otroke pregreli. Nogice in rokice so pri dojenčkih velikokrat mrzle. 
Drugače pa prve tri mesece ne znajo uravnavat temperature. Kar pomeni, da se hitro pregrejejo ali pa jih zebe. Vse je odvisno kako vroče poletje bo. 
Jaz bi pripravila bodije z dolgimi rokavi in hlačke s stopalci v velikosti 50. S kratkimi pa v 56. Če je zunaj 30 stopinj ali več se bo otrok v košari in dolgih oblačilih pregrel. Moja je bila donošena in je nosila 50 prvi mesec. 

(odgovor članu MacB)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Julcki2020
7.3.2020 20:14:39   
Metka234
Hvala vama! 😊 Res je težko prej vedeti kako velik bo otrok in kako vroče bo. No, bomo že. Jaz sem bila velika 56, tako da pri meni so začeli kar s 62 😂 Malo so mi zavihali rokavčke pa je 😊


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Julcki2020
7.3.2020 20:17:31   
Metka234
Aha. To glede vratu pa vem, da tako preveriš. 😊 Ampak je tudi odvisno kakšen je človek. Mene npr. ves čas zebe, fantu pa je vroče. Moja mami vem da nas je vedno zavijala v oddejice in oblačila v milijon slojev, nečak pa samo da vidi dekico ma že mokre laske. 😁


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Julcki2020
8.3.2020 22:28:47   
Alayne
Res je, mirno in optimistično naprej :)

Ojoj vi ste tako že v polnem zagonu. Jaz še nič nimam :) Nič kupljeno in nič urejeno. Bo bolj last minute. So pa vsi svetovali, da naj čim dlje počakam, ker potem kr dobiš vse rabljeno od sorodnikov in prijateljev in je oblekc več kot preveč na koncu. Tako da zaenkrat nič od mene. Voziček bo pomoje ob naslednji plači kak.
Vem pa, da sta obe babici že nakupovali punčkaste oblekice, ker se ne moreta zadržat user posted image Jih razumem, bom pomoje tut nekoč neučakana babica user posted image
Prvi projekt bo prenovit neko pol-sobo, kjer je pograd. Trenutno sva v najemu in je stanovanje pravzaprav bolj ali manj nek počitniški apartma na morju. Se moreva z lastnico dogovorit, kaj sploh lahko naredima :) Če bo dovolila, pograd ven in posteljica + previjalna miza z omaro not. Pa še stalni naslov nama more pustit prijavit user posted image .
Drugače pa sem kr razočarana, ker še akr ne čutim gibov. Ali pa jih in jih ne prepoznam? Ne ločim gibov in gibov mojega prebavnega trakta. Mogoče se more še malo poredit. Na ultrazvoku jo vedno vidim brcat in boksat. Zadnjič je bila sploh lušna, ko se naveličala vsega in sesljala prst in šla spat med pregledom <3
Imam pa v petek spet pregled - komaj čakam, da jo spet vidim. Nič kaj ne poslušam zdravnikov, samo ekran gledam :p Čisto moževa lička ima :)

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Julcki2020
9.3.2020 1:03:03   
MacB
Alayne, sam sem živel 7 let v najemu, ne rabiš soglasja najemodajalca. Samo s pogodbo greš na upravno enoto in se prijaviš. Najemodajalec ne more nič. Tudi če je pogodba le za 3 mesece. Midva imava vse, ker mojo že zdaj kaj boli (kolki npr) in danes sva hotela na sprehod pa jo je malce zabolelo pod trebuhom pa sva se raje usedla in spila pijačko na sončku. Pomoje je pretiravala pri čiščenju, čeprav ji govorim, da bom sam, a mora ona tudi, ker je pač preveč pridna. Sklanjat se ne sme več, vsaj ne tako, da stisne trebuščka. Moji najin mali brca na polno vsak dan, saj bo kmalu, v roku 1 tedna boš sigurno začutila, na začetku tudi moja ni razlikovala. Zdaj pa komaj čaka, da se mali oglasi (ponavadi se po vsakem obroku oz v povprečju na 3-4 ure). A tudi to boš sčasoma čutila vedno bolj in več.

(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Julcki2020
17.3.2020 20:14:21   
hope2018
Kaj pa je to???? Vsee nase objavee so izbrisane????????? 


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Julcki2020
17.3.2020 21:17:54   
Metka234
Svašta 😕 Jaz ravno polnem košarico HM-a, sem prišla na 300 € 😂 Čeprav glede na to kako mi kenslajo vse kar naročim prek spleta, ne vem ce bo kaj izplena. Pa ve? Meni je kolegica rekla da so ji prestavili pregled cez en mesec... Res upam da ga meni ne bodo.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: Julcki2020
18.3.2020 8:27:09   
MacB
Moja ima 30 ali 31 tega meseca pregled, bomo videli če bodo kaj javili. Baje čakajo sproti kako in kaj.

Metka, 300€? To si pa veliko cot naročla user posted image

Hope zgleda ne smemo pisat o virusih user posted image

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Julcki2020
18.3.2020 12:05:07   
Metka234
Haha ja seveda, vprasanje ce bom prisla do kaksne trgovine do poroda 😒 Ene 60 kosov je pomojem v 3 velikostih, ker bomo zihr rabili tud 50 mi. Samo nisem se sprovedla, ker majo neke tezave in menda nic ne dela. -.- 
Zdaj menda majo ideje da bi odprli neka mesta za nosecnice za preglede da bi mali zdruzili in nebi hodile v ZD/bolnice kar povsod. Kao za Lj velja, ne vem pa kako je res in kdaj bo to zacelo veljat. Men je vseen, samo da pregledi bodo tako kot morajo bit 😊

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Julcki2020
21.3.2020 10:42:20   
MacB
Ja saj to je tisto, vsi si želimo pregledov. Naši so že prestavili za en teden kasneje, torej ne 30.3 kot je bilo prvotno.

Sreča je vsaj to, da imava od opreme že 90% vsega kar rabiva. Čeprav dobro, nimava pa še nič za nego kože in podobno, ker se načeloma ne mudi s tem, a v takem stanju trenutno je malce smotano...čeprav dobro, dm je še odprt.

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Julcki2020
21.3.2020 11:26:04   
Bozicka
Veste kaj, midva sva zadnjic sedela ob reki na soncku in jst tako recem, jooj midva se nic nimava za 👶 kaj bova. In pravi on meni, ves kaj, zenske so rojevale v vojnah, rojevajo v afriki brez vsega tudi midva bova to speljala tako ali drugace.  Imava se malo casa. In se kar tega drzim, verjamem, da se bo nekako uredilo, da le ostanem zdrava in moj otrok tudi. Tako da sem res nehala dramatizirat, stres ni dober za imunski sistem. Pa ostanimo zdravi 💪💪💪

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Julcki2020
22.3.2020 4:58:05   
Metka234
Jaz samo narocam preko spleta... In ce bo tkole se dolgo bom verjetno cist vse narocila prek spleta 😊 Dobis na dom, postnine so for free ce das dost v kosarco, dobis pa lahko cist vse, pa se popuste majo zdej vsi, da bi ja kej prodal 😁 Zdej ful gledam marketplace in sem tudi nekaj rabljenega kupila - 2 enaka vrtiljaka za nad posteljice in nekaj oblacil in so res skor zastonj pa zelo lepo ohranjena.


Edino pac vozicek me se skrbi, ampak ce ga ne bo cez en mesec, vzamem enega iz bolhe 😊 
Moram pa ful pocivat, ker ce dolgo stojim/hodim, mam obcutek da mi ful dol vse nekaj pritiska. Ne vem ali je to normalno ali ne, ampak res nocem v kaksni bolnici pristat, zato se rajsi bolj pazim. Jaz imam pregled 1.4. in ni nihce se nic javil. Res zivimo za te preglede, zato upam da ne skenslajo. Sem ju pa ta teden zacela bolj cutit, pac zdej so premiki bolj intenzivni in celo vem kdaj ima kateri akcijo 😊
Mi grejo pa ta corona, karantena in vse te izredne razmere zelo na zivce. Pa tudi to da ne morem pocet velik stvari, da sem takoj utrujena in da velik del dneva prelezim. Ampak vse za otrocka, da le ne bo se kaj hujsega in da ostanemo zdravi. Bom pa tudi se te 3 mesece al kok pregurala pa kokr bo, samo da bo vse ok na konc. 👍 Ampak res prou odstevam vsak dan, komaj cakam da rodim in ju vidim. Tako se mi vlecejo dnevi. Ko sem bila v sluzbi so sli tedni skspresno mimo. Ampak glede na razmere in fizicno stanje skor 100 % ne bom sla vec v sluzbo. Sem mogla izpolnit nek dokument za sluzbo in glede na pdp sem doma do sredine sept 2021 😳 potem pa se ves letosnji in za drugo leto dopust. 
Sem se mogla malo spihat, oprostite  😉

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Julcki2020
22.3.2020 10:15:10   
Bozicka
Metka kje to narocas? Kaj si vse narocila? Jst sploh nevem  kaj vse rabim 😂😂😂. Bom tud jst mal pogledala itak imam casa kar ga hocem. Jst bom sla verjetno z naslednjim tednom na cakanje ker ni dela. Enostavno ni. Vse kar smo do sedaj naredil gre v storno, za kasnej pa ljudje stornirajo ker nebodo imel denarja za dopust. Gospodarstvo cist v k..., tako da mogoce bom tud jst do konca doma. Pa ze sedaj pogresam sluzbo prav res. Ker jo res obozujem pa se ok se pocutim. Ampak kaj naj, da bi bila le zdrava. Full se pazim, problem pa je ker moj dela. Sicer nima stika z ljudmi pa mi vseeno lahko kaj prinese domov. Tako da sem kar zalostna. Edino kar je ok, je da lahko hodim. Po ravnem, ampak vseeno gre. Tako da sva ogromno zunaj v naravi. Lepo bodite in ostanimo zdravi💪💪💪 aja tudi jst kooooomaj cakam da spoznam mojega 👦 


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Julcki2020
22.3.2020 12:58:47   
Metka234
Hm, nekaj kozmetike in pripomockov za nego sem narocila pri tosami spletni trgovini, gre za izdelke to to. Res so top, moja sestra je te krpice, nepremocljive podloge, vlozke zate, hladilno mazilo, tetra plenice, vata... Pac ni da ni. In 1x na mesec majo -30 % na vse in vedno je nad 50 € zastonj postnina. Tako da se splaca pocakat s polno košarico ko bo spet popust, verjetno že kmalu aprila. 
Potem pikapolonica. Se lahko vclanis kot nosecka (tudi prek spleta) in imas vsak torek -10% popusta in isto nad neko vsoto zastonj postnina. Ta teden so imeli nocno nakupovanje -15% in sem kar narocila. 😊 sem pa komplet posteljnine (s poustrom/koutrom/oblogo/prevleke), potem neke dude so bile poceni, bombazne dekice, brisacke za kopanje. Majo pa tudi redne akcije.
Baby center se tudi lahko vclanis. Trenutno imajo -20% na vsa oblacila. 
Hm za oblacila (trenutno tudi zastonj postnina in -15%) in pa kaksen next. Sicer pa tudi rabljeno. Jaz sem imela kar malo predsodke tko kaj in kako bos dobil. Ampak kar sem narocila je super. 😄
Previjalna je tudi ze prisla in sem kar zadovoljna z njo.
Vitapur ima pa tudi spalni program, trenutno imajo -30 in na to se -20 %. Jogije in posteljice lahko dobis res za nizko ceno. Enako dekice in vse ostalo.
Sicer sem pa jaz pogooglala seznam za novorojencka in zdruzila ene 5 dostopnih seznamov in si napisala svojega in kljukam. 😄 

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Julcki2020
22.3.2020 13:00:15   
Metka234
Sicer pa socustvujem glede sluzbe. Res ni fajn kaj se tole dogaja... To bo res velika kriza. Sploh je bedno ker pravis da obozujes sluzbo. Jaz jo tudi vecinoma, hehe, in mi res manjka. Ampak ok, tako pac je. Trenutno je zdravje na prvem mestu. 😊

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Julcki2020
22.3.2020 14:41:39   
MacB
Jaz vsakič ko pridem domov, grem direktno v kopalnico kamor odvržem vse kar imam oblečenga na sebi, da moja opere, jaz se pa v tem času stuširam in operem glavo. Delam 4x tedensko, tak da sem vsaj 3 dni miren. Ne pri njej in ne pri meni, dela ne bi smelo manjkati, a 100% itak ne moreš bit.

Metka, a pa vse to dela in dejansko pošiljajo? Ker fizično je recimo baby center zaprt.

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?