Kamagra (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Matej Jalen -> Kamagra (21.11.2019 21:21:20)

Pozdravljeni! Imam fantastično partnerico s katero sva skupaj že 6 let. Zadnjih 9 mesecev sva imela kar nekaj stresa, ki pa sva se ga končno rešila. Vendar je ves ta stres vplival tudi na spolnost, saj sem bil ves čas pod stresom, pritiskom...in nikoli sproščen...nikoli spočit. Posledično sem imel tudi težave z erekcijo. S partnerico sva se pogovorila in se odločila, da poizkusim Kamagra gel in v kolikor to ne bo delovalo, potem bi sledil obisk pri zdravniku. Na srečo zadeva super deluje in spolnost je za oba veliko bolj kvalitetna in uživava kot še nikoli. Zanima pa me, ali sem sedaj v njenih oče "manj moškega" oz ali me zaradi tega manj ceni? Poleg tega pa se mi vsake toliko časa poraja vprašanje, ali je vse to pripovedovala svojim prijateljicam in na kakšen način. Veliko lažje mi je to izpovedati na spletu kjer me nekdo ne pozna, kot pa da za to ve vsa njena družba in se potem še družimo.




Michonne RR -> RE: Kamagra (22.11.2019 8:09:04)

Pozdravljen.

Glede na to, da pišeš da sta se pogovorila in sta se skupaj odločila, da si pomagaš z gelom te sigurno zaradi tega ne ceni kaj manj.
V kolikor to obema ustreza in sta prek pogovora prišla do te rešitve je to super za vaju.
Tako, da se ne obremenjuj z nekimi predsodki in uživajta še naprej [sm=smiley2.gif]




services -> RE: Kamagra (30.8.2022 12:23:15)

Feminine energy encompasses several aspects Patong Beach incall escorts, including responsibility for care, compassion, and tenderness. Using feminine energy differentiates women from men and provides them complete control over dating and relationships. It is ideal for a woman to recognise her worth and not be afraid about certain guys rejecting her for different reasons.




Stran: [1]