|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2020
27.5.2020 18:07:01   
*snowflake*
Babyjazz, imaš različne zdravnike. Moja sestra je imela recimo nosečniško sladkorno pa ni imela nič bolniške, se je matrala z vsem tem v službi, medtem ko je sodelavko poslala na bolniško za en mesec, da si naredi ritem, prehrana, merjenje ipd..in da bodo potem videli.. tako ji ni bilo treba več v službo, ampak je na koncu ostala do konca doma. Verjetno je imela precej povisanga. Se pa zelo strinjam, da dajo vsaj malo na začetku bolniške, da si ženska lahko naredi ritem priprave hrane in merjenja, potem pa gre nazaj v službo, če vse štima. Saj nimajo vsi možnosti normalno jesti med službo.. tako da nosecka30*, kar v izi in naredi tako kot si sede. Če ti je ponujena bolniška, jo sprejmi, če ti tako paše. Pa ne se preveč obremenjevat. Sprocesiraj, uredi si misli in glavo gor. Je neprijetno, ampak vse za malo dete. Pa glej pozitivno, se ne boš prekomerno zredila ;) ker se ne moreš na dieti. In bo lažje po porodu. Potem pa itak zgine ta sladkorna. Ti samo misli nase in na svojega otroka in bo vse ok. 
Pa hvala za delitev izkušnje z nakupom številk :)) sem danes že gledala po netu, na koncu si naročila sandale za v službo :)) jutri bom pa šla kar osebno v h&m pogledat, ker res nisem sigurna za cifre. Pa bom tako potem najlažje vedela in vnaprej lahko naročila tudi po netu :)

(odgovor članu Babyjazz)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: NOVEMBERKE 2020
27.5.2020 19:56:17   
nosecka30*
Hvala punce user posted image nisem glih navajena bit na bolniški, v 5 letih kar sem redno zaposlena še nisem bila, zato je bil ta predlog danes kar precejšen šok. Sem imela precej srečo in nisem imela opravka z zdravniki veliko let. Tudi sedaj v nosečnosti sem se super počutla, zato nisem pričakovala tega cukra, glede na to da vsak dan športam in od sladkega jem samo sadje, tudi ogljikovih hidratov bolj malo. Sem imela v puberteti hude težave iz kožo in hormoni in sem si takrat morala uredit prehrano. Mogoče enkrat na teden kakšen piškot, pa še to bolj ne kot ja. In sem zato tako zaskrbljena, ker razen da čisto črtam sadje kaj dosti ne morem spremenit in se bojim da mi kaj drugega v telesu nagaja.
sem pa razmišljala in se doma malo pogovorila, in verjetno bom jutri zdravnici predlagala naj mi za začetek da en teden bolniške, da se navadim tega merjenja, ki naj bi ga izvajala praktično vsako uro, potem pa bom videla kako naprej.

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: NOVEMBERKE 2020
27.5.2020 19:57:11   
nosecka30*
Snowflake, kaj lepega si kupi user posted image user posted image

(odgovor članu nosecka30*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: NOVEMBERKE 2020
27.5.2020 20:46:14   
Sara92

Nosecka30* se strinjam s Snowflake, poslusaj svoje telo in ce ti pase kr izkoristi bolnisko. Meni je moja zdravnica npr rekla, naj se glede bolniske nic ne sekiram, da koncno jo lahko izkoristim zase in za svoje potrebe, brez da bi mi kdo tezil oz, brez da sem pod dodatnim pritiskom zaradi sluzbe. Moramo sedaj sebe, otroka in zdravje postavit na prvo mesto. Pa najbrz ti bo kaksen teden tudi koristil, sploh ce bo dosti sprememb in novosti, da se navadis in si nardis nek ritem :) Pa ne sekiraj se, vse bo ok ☺️🤗




(odgovor članu nosecka30*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: NOVEMBERKE 2020
27.5.2020 20:51:55   
Babyjazz
Drugac se ne meri vsako uro ampak 4x - 6x na dan. Pa še to večinoma takrat ko nisi v službi. Meritev ti vzame manj kot minuto.To da si na bolniški ker si moraš jedilnik omislit je pa tudi malo tako. Mislim, da je bolniska za druge stvari misljena. To vse lahko naredis takrat ko nisi v sluzbi. Malo zdrave pameti je treba včasih. Če bi raje delala res ne vidim smisla da si doma. 

(odgovor članu nosecka30*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 7:08:12   
*snowflake*
Babyjazz, a si lahko še bolj nesramna? Bolniška je namenjena za marsikaj, ne samo zato, ker si bolan. Če misliš nesramne trosit, raje drži jezik za zobmi. Bo boljše ;) a imaš nosečniško sladkorno morda, da si tako vsevedna ali je bila tebi vzeta bolniška in so sedaj jezna? Ves kaj, brez potrebe tukaj stresaš stres na punce. Raje odidi, če ne znaš bit podpora.
Nosecka30*, nikakor je ne poslušaj in ravnaj tako kot čutiš! To je nekaj novega zate in če potrebuješ malo časa, da si vse skupaj uredis, je to edino pravilno. Tako kot je rekla Sara92, misli nase in svojega otroka ter zdravje obeh. Sploh pa, če nisi bila na bolniski 5 let. Zavistneži in zlobneži naj pa kar utihnejo. Kaj vse delamo za službo, s potem ko bi morali misliti nase, pa da ne bi? Ah ja. Sem ravno pri nadomestni ginekologinji doživela od med.sestre, ko sem rekla, če mi da bolniško za tisti dan, ko sem imela dolg pregled, pa me je vprašala, a niste vzela dopust? Halo?? Po zakonu mi pripada bolniška, zdaj bom pa dopust koristila, ki ga imam že tako malo, ki je namenjen za nekaj drugega? V službi mi še rečejo, naj raje vzamem bolniško, kot pa da izgubim dan dopusta, potem bo pa ena sestra težila, ki nima sploh pravice do mnenja? Še dobro, da sem zdaj spet pri svoji nazaj, čisto nekaj drugega. Skratka, sem se razgovorila oziroma se je moja jeza :)) 
V glavnem ne sekiraj se, misli nase in ignorirajo dolge jezike! Naredi tako kot čutiš zase in svojega otroka, tako je edino prav! 

(odgovor članu Babyjazz)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 14:05:58   
Babyjazz
Nisem jezna samo moj partner dela v diabetoloski ambulanti tako da točno vem kako in kaj stvari stojijo, ne rabim pojasnil od tebe, ki verjetno sploh ne delaš v zdravstvu :) verjetno pa tebi kdaj niso bolniske odobrili pa sem ti stopila na žulj da se tolko razburjas?Se ne čudim zakaj nekateri delodajalci niso veseli, ko jim zaposlena pove za nosečnost ali nočejo zaposlovati nosečnic, če so take kot si ti ki bi ble najrajsi kar celo nosečnost doma pa pocivale. Seveda je najlažji tko živet da ti en drug plačuje zato, da doma pocivas pa vrtickas 😄

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 14:33:36   
Sara92
Na koncu je vedno zdravnik, ki je dovolj izobrazen, tisti, ki oceni ali je oseba primerna za bolnisko odsotnost ali ne. Brez razloga ginekolog ali osebni zdravnik najbrz nobenem ne predlaga bolniske odsotnosti (oz. le ti tudi znajo takoj oceniti, kdo izkorisca in kdo ne). Pa smo najbrz tudi vse dovolj stare, da znamo zase oceniti, kdaj bi nam bolniska koristila. Med sabo smo si pa razlicni in vcasih ne moremo razumeti dejanj drugih, ni pa potrebe za obsojanje.Nosecka30* poslusaj sebe in svoje telo in se, po pogovoru z zdravnikom odloci, tako kot tebi pase in ti bo ugajalo.Lep pozdrav

(odgovor članu Babyjazz)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 15:46:06   
*snowflake*
Tebi ženska res nekaj ni jasno. Me ne poznaš in pojma nimaš kdo sem, kaj počnem in kakšno je moje življenje.. Pojdi kam drugam pametovat, če misliš stres puncam zganjat. In ne gre se za to, da bi bila jezna nate ali karkoli, ampak forum je tukaj namenjen, da se bodrimo med seboj, ne pa tvoj način, ki nikakor ni primeren. In ne bom sploh nič komentirala tvojega, ker mi samo kradeš čas. Sara92, se popolnoma strinjam se teboj in nosecka30*, poslušaj sebe in svojega zdravnika, ki ve kaj je dobro zate. Tukaj se ne gre za delodajalca ali kogar koli drugega, ampak zate in tvoje počutje. Drži se!

(odgovor članu Sara92)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 16:13:48   
Babyjazz
Sara92 ravno to. Punca je napisala da si želi v službo in so takoj sledili 3 odgovori naj ostane doma. To me je najbolj zmotlo se posebi komentar od tuti fruti ki piše se da naj bo doma se zaradi corone.... Kaj? Se pravi jaz k delam v zdravstvu in posledično prihajam v stik s pacienti, ki so lahko pozitivni na virus naj bom zdej 9 mesecev doma ali kaj? In kje so dokazi da so nosecnice rizične skupine? Samo zato k je vlada napisala to al kaj? Se moja ginekologinja je zanc rekla da ji ni jasno da zakaj so nosecnice rizicna skupina, vsi nas hocejo narest kot da smo bolane nekaterim pa to seveda paše. Je pa res da smo različni eni bi radi bolniško za vsako prasko (ane snowflake😉) eni pa se delajo takrat ko že skor ne bi blo primerno. 

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 16:52:21   
tuttifrutti
Še vedno stojim za tistim kar sem napisala. Da smo nosečnice rizična skupina sem med drugim slišala od svoje zdravnice, ki bi me dala na bolniško samo zaradi tega, pa sem odklonila in ves čas hodim v službo. Napisala sem svoje mnenje in kaj bi jaz verjetno naredila v primeru, kot ga ima nosečka30 in hkrati zaupala v to, da bo vsaka naredila tako kot ona misli, da je prav za njo in za njenega otroka! Nikakor pa ni bil moj namen, da to sproži kakršnokoli slabo voljo... Mislim, da je smisel foruma to, da se bodrimo in "čvekamo", si izmenjamo informacije...

(odgovor članu Babyjazz)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 17:06:53   
Sara92
Pustimo stat in gremo dalje, smo se pred tem imele kr fajn v skupini 😁 sploh nam, ki se prvic srecujemo z nosecnostjo pase slisat kaksen nasvet, mnenje, pac zna biti forum tudi v pomoc in podporo ☺️ Naj ostane tako tudi se naprej. Za vsa ostala, tezja vpr pa imamo (hvala bogu), na razpolago zdravnike in bliznje. 

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 19:02:33   
*snowflake*
Ne vem kdaj sem jaz rekla, da želim za vsako ceno ostati doma? Mal jih mečeš zdaj v prazno in ne vem kaj bi rada s to slabo voljo dosegla. Vse smo stopile v bran punci, ki je bila v dilemi in seveda, da se odloči sama. In ne razumem zakaj je treba zdaj izzivat s svojimi provokacijami. 
Zdaj pa res dovolj teh nonsensov, prosim. In ja, pustimo stat :) bo boljše. In se posvetimo namenu foruma. Je bilo res lepo, ko smo lahko v miru čvekale, brez takšnih neprijetnih dogodivščin :) in s tem mislim dobro, ne sarkasticno, da ne bo kaj narobe :)

(odgovor članu Sara92)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 21:07:20   
nosecka30*
Uf me je pa presenetila burna razprava, nisem hotla nikakor tega sprožit. So očitno zdravniki precej različni, v diabetični posvetovalnici mi je zadnjič predlagala 1 mesec bolniške, moja osebna zdravnica pa ko sem ji nesla papir mi je rekla da naj bom kar do poroda doma??? Tko da res več nič ne razumem. Sem se pa odločila za samo nekaj dni bolniške, toliko da si uredim to merjenje (svetovali so mi, naj si prvi teden merim precej večkrat), potem pa če bo ok, pa lahko 4x na dan. Sem šla tudi osebno do šefa in sodelavca, ki se nadomeščava med dopusti in smo se vse lepo zmenili, sta bila zelo vzpodbujajoča, naj si brez problema vzamem nekaj dni, da se navadim na situacijo. Tko da se mi je odvalil en velik kamen user posted image Tko da par dni si vzamem zase, da vse to merim in si naštudiram jedilnik, potem pa sem prepričana da nazaj v službo.
Sedaj pa mojo težavo s cukrom prosim pustimo za sabo, pa gremo nazaj v prijeten klepet user posted image , negativnost in slaba volja ni dobra za nič.

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: NOVEMBERKE 2020
28.5.2020 22:16:58   
Sara92
Super, samo da si najdla najboljso resitev zate in, da so tudi drugi imeli razumevanje ☺️ Sedaj pa kar mirno naprej, ne se prevec sekirat, se na vse da navadit 🙂🤗

(odgovor članu nosecka30*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 6:51:12   
*snowflake*
Sem vesela, da si zrihtala tako kot tebi najbolj ustreza. Se boš navadila, sigurno. 
Jaz sem pa končno dobila izvide za pritisk in zgleda, da niso ok. Me bodo imeli pod nadzorom in dobila sem še aspirin 100 protect, po eno na dan, zaenkrat. Nimam kaj drugega kot zaupat zdravnici. Čeprav nisem zadovoljna, da moram jest zdravila :/ Poslala me je še naprej k internistki že takoj naslednji teden, ki naj bi me imela pod nadzorom. Skratka, upam, da bo vse ok.
Sem si pa včeraj končno kupila mal za oblect, da ne bom naga v službo hodila😂 imajo pa čuden sistem v h&m. Sploh ne moreš probat. Če želiš kaj, moraš kupit, pa probaš doma. Če ti ni všeč ali karkoli, prineseš nazaj, lahko zamenjas cifro, kupiš kaj drugega ali pa ti dajo dobropis na kartico. Skratka, imajo nek čuden sistem. Sem pa lažje v živo videla velikost in tako lažje izbrala. Čeprav sem še vedno kolebala med dvema številkama, na koncu izbrala pravo, wiwi :) zdaj bom pa lahko brez problema tudi kaj preko neta narocila :) 

(odgovor članu Sara92)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 8:22:15   
nosecka30*
Aja kar tak sistem je user posted image Potem je skoraj tako kot da kupiš po spletu, edino vidiš lahko še zares user posted image Ali je izbire približno enako kot po spletu?
Želim ti, da boš imela čim manj sitnosti s pritiskom, da se ti normalizira in da ne boš rabila celo nosečnost jesti tablet.
Jaz že komaj čakam, da začutim dete, da me malo brcne user posted image

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 8:34:35   
Sara92

Joj lih zaradi tega sistema se mi zdej ne gre v trgovine, upam da mogoce v prvih tednih junija to odpravijo 😁 Sem pa kr malo presenecena da se se vedno spravim v stare hlace, kr trebuha ne mores vec sfalit 😁Joj upam, da bo vse ok s pritiskom. Kako visokega pa imas? Mene zadnje par dni matra nizek pritisk in nic ne pomaga.. 


(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 9:52:28   
*snowflake*
Hvala vama, jaz tudi srčno upam, da ne bo kaj posebnega. Ok, pod nadzorom, vse ok, tableti upam, da ne škodujejo plodu - ginekologinja je rekla, da mi ne morejo škoditi, lahko mi kvečjemu pomagajo. Upam, da res. Itak ne moreš drugega kot verjeti zdravnikom. Imam pa povprečje čez cel dan čisto ok (125/70), skrbijo jih močne variacije med celim dnevom. Skočijo tudi do 162/92 (ta je bil najvišji), a počela nisem nič takega takrat v tistem času, to vem, ker sem morala beležiti dejavnosti). Tako da so problem variacije. Naj bi internistka povedala kako naprej. Bom videla naslednji teden. Če imaš pa malo nizkega Sara92, mislim da ni nič take panike tukaj. Moja ginekologinja pravi, raje nizkega kot visokega. Sicer pa poskusi si ga povišati s kakšnimi forami (kava, če ti paše, sol, čebula zvišuje tudi...). Sam da zdržimo do konca :) 
Kar se trgovine h&m tiče, ZELO slaba ponudba. Res. Na netu imaš veliko več. Tako da čisto prav delate tiste, ki kupujete preko neta, če le veš številko :)  jaz ko tudi zdaj vem, tako da ne bo problem. Stare hlače pa oblečem samo še dvoje, ki sta zelo raztegljive, ampak mi tist fršlus kar ven skoči in čudno zgleda 😂 ko dam pa nosečniške gor, se pa tako lepo vidi zaobljen trebušček, da je prav kjut ❤ hehe. Tudi jaz že komaj čakam, da začutim štručko. Sej ne vem, nekje sem brala, da jo pri prvi nosečnosti začutiš okrog 18.tedna (ne vem, če sem si prav zapomnila?). Upam, da kmalu :) 

(odgovor članu Sara92)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 10:29:05   
Sara92
Joj to je pa meni najhuje, ko se kaj zgodi pa se ne ve razloga ;) nimas kaj kot poslusat zdravnike in bit cim bolj mirna :)Za nizkega vem da ni panike ja, mi gre edino na zivce vsakodnevna vrtoglavica. Ze od srednje sole imam probleme s pritiskom, zdej je pa se nizji in bolj pogosto ga obcutim..
V katerem HM si bila? Iz kje sploh si? 😁 mislim da je sodelavka rekla da so v centru LJ imeli veliko izbiro, ko je ona iskala (poletje 2019).. 
Za prvic otroka zacutit pa sem marsikaj prebrala 😁 ene zacutijo baje ze od 16 tedna naprej (sploh v prvi nosecnosti), obicajno pa je okrog 20 tedna, zdravnica mi je rekla med 20-22.. ampak sej gre hitro, vsaj meni se zdi, da gre vedno hitreje.. vceraj sem vstopila v 16. teden ☺️❤️

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 15:54:46   
*snowflake*


Ma ja, sej je smotano, ampak bom videla kaj bo rekla internistka. Res je pa, da nimam kaj drugega naredit kot poslušat strokovnjake. Ajej, take probleme dela ta nizek pritisk? Boga. Ma ja sej nobena skrajnost ni fajn, se moramo borit v vsakem primeru - nizek vrtoglavice, visok glavoboli.. kakorkoli obrneš ni fajn, ampak ja, vsaj škoditi ti ne more na plod.
Bila sem na Rudniku v Ljubljani. V centru pa nisem. Sem pa šla potem, ne vem, če sem rekla, v bambini al nekaj takega :) pa sem dobila eno majčko, hlače in kratke hlače. Aja pa modrc 😂 V h&m pa ene hlače in eno majico za prosti čas bolj (nisem upala več vzet, ker nisem vedela, če mi bo prav, sem pa hvala bogu trofnla). Drugače sem pa Dolenka, ki živi v Ljubljani s Primorcem 😂
Sej gre kar hitro. Če je res tako kot praviš, bomo lahko čutile že zelo kmalu :)) komaj čakam. Jaz sem pa v 15. tednu :) boš ti prej čutila :) Joooj, se že veselim ❤

(odgovor članu Sara92)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: NOVEMBERKE 2020
29.5.2020 18:45:00   
nosecka30*
Tudi meni se zdi da tedni kar bežijo. Še prehitro bo november user posted image tudi meni je rekla, da tam okoli 20 tedna ponavadi otročka začutiš, komaj čakam. Bom pa čez nekaj dni 16 tednov user posted image
Bomo zrihtale te zdravstvene težave, nimamo druge user posted image

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: NOVEMBERKE 2020
9.6.2020 19:01:37   
Sara92
Pozdravljene,kako ste kej? Najbrz je slabega pocutja sedaj pri vseh ze konec? Jaz se zadnja dva tedna res dobro pocutim, sicer spim dlje kot ponavadi, ampak pocutje je res super 😁 pocasi se ze priblizujem 20 tednu in upam, da bom cim prej kaj zacutla ☺️

(odgovor članu nosecka30*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: NOVEMBERKE 2020
9.6.2020 21:42:20   
Radenska23
🙋‍♀️ Jaz sem super, pocutje kot da nisem nosecka, samo trebuscek me izdaja 😁 pa se to drugi pravijo, da se nic ne vidi, ampak zvecer in v kaksni oprijeti majici je moja napihnjenost ogromna! Sem pa tudi ze pridelala 2.5 kg... Sem pa v 19. Tednu in prejsnji teden sem imela kontrolo, je rekla da je vse ok 😊 poslusala srcek, kje lezi... Ni pa delala nic drugega. Imam morfologijo konec meseca in upam, da takrat izvemo spol ❤️Na prve brcike se cakam ❤️

(odgovor članu Sara92)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: NOVEMBERKE 2020
10.6.2020 15:39:15   
*snowflake*
Hejla, pozdravček tudi od mene :)
Jaz se končno tudi počutim dobro, nimam več slabosti, razen zelo pogostih glavobolov, sicer se pa tudi sama ne počutim nič kaj nosečo, edino trebušček raste :) pregled imam v petek, verjetno niti nič takega, samo redna kontrola, že komaj čakam, da grem. Sem pa v 17.tednu in je že smešno kako hitro čas leti. V službi sem novice že razdala, vsi so happy zame tako da sem zdaj še bolj sproščena. Aja, bila sem vmes tudi pri internistki, zaradi suma na visok pritisk, ki pa je hipertenzijo zavrnila, da nisem čez mejo, da je to bolj sindrom bele halje, da naj pa vseeno pazim, ker sem blizu meje, tako da se malo čuvam s prehrano in redno merim pritisk. Imeli me bodo pod nadzorom tako da računam na to, da bo vse tipi topi :)
Na prve brcike pa še ne računam, mislim da bom vsaj še kak mesec morala počakat :) 

(odgovor članu Radenska23)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?