PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (29.9.2020 12:05:36)
|
prvih 12 tednov je zoprnih. Prvi mejnik je 8 tednov, takrat se zmanjša možbost ss, oz. Se praviloma po dopolnjenem 8 tednu več ne sproži sam od sebe. Po dopolnjenem 8 tednu si praviloma napoten na splav v primeru da ni utripa, plod ne raste, in drugo. Vsaj tako je meni g rekel pri ss. Moj se je zgodil v 8 tednu, se pravi 7w3d se mi zdi, in nisem potrebovala dodatnega "čiščenja" je šlo kot močnejša m. Nosečnost je itak vsaka drugačna, težko karkoli napoveš, in je nažalost daleč od tega kar prikazujejo v filmih. Ful si vesel sicer, pa hkrati te skos skrbi. Jaz sem bila še najbolj sproščena v 2 tromesečjj ko trebušček raste pa te še ne ovira, ko čutiš premikanje, in ko mi ni bilo več slabo. Skrbelo me je pa pred vsakim pregledom, ali dovolj pijem, a sem se prevec zredila, a bo vse ok, a pridno raste ;) Ampak to je treba vse vzeti v zakup in se sprostiti in veseliti, in se zamotiti s tem kakšen voziček si želiš, pa kakšna bodo imena itd ;) s taluštnimi stvarmi. Če bo katera razmišljala o gnezdecu, kakšni homemade odejici, itd jaz šivam sicer zase in za domače, ampak sem ga pol leta nazaj naredila za najboljšo kolegico in je bila ful zadovoljna ;) ko bomo tok deleč dq bomo klepetale na fb objavim kakšno fotko ;)
|
|
|
|