PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (1.11.2020 17:42:45)
|
Isofix baza ti ful prispara živckov okoli varnosti, predvsem je pa veliko bolj enostavno lupinico fiksirat, ker jo samo gor pripnes. Jaz v prvo nisem imela v avtu moznosti isofixa, zdaj imam novejsi avto in bom imela bazo. Tudi avtosedez naprej ne bi imela brez isofixa, sem pa v prvo imela romer kinga 2 ki je brez isofixa, ampak sem ga pa s pasom tako fiksirala v avtu da se ni premaknil niti milimeter :) zdaj ko je tamala pripeta s pasom od avta, si ne predstavljam da stol ne bi bil fiksiran z isofixom. Tako da zagovarjam isofix, in stolcke po skupinah če se le da. Sicer pa naštudirajte tudi skupino 1,2,3 stolckov, ki se lahko uporabljajo od 9 mesecev do 12 leta, ampak jaz sem našla samo dva zadovoljiva, in enega sva takrat kupila za v možev avto, ki ga uporabljamo za dopuste tudi, romer advantsafix 1,2,3. Ima fiksacijo z isofixom in top teather (fiksira se čez naslov za glavo, zadaj v sidrišče v prtljažniku. Ja sm imela kar nekaj prevec časa za študiranje, ker je moj še extra frik na varnost.
|
|
|
|