Debele mamice - hujšate? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


YelniPeto -> Debele mamice - hujšate? (28.6.2021 17:47:33)

Pravkar sem ugotovila, da sem noseča s svojo drugo. V prvi nosečnosti sem bila debela, izgubila sem težo otroka, vendar nisem preveč padla. Pred nekaj tedni sem se začel osredotočati na svoje zdravje in ne želim izgubiti zagona.

Ste med nosečnostjo vzdrževali potovanje z izgubo teže? Vem, da je splošni nasvet ne, vendar sem tudi prebrala, da če se zdravo prehranjujete in ne izvajate nobenih modnih diet ali ne začnete intenzivnih programov vadbe, bi morali biti v redu, da še naprej hujšate. Dovolj imam, da izgubim, da nisem niti posebej blizu kategorije s prekomerno težo.

Misli? Anekdote?




Lelly28 RR -> RE: Debele mamice - hujšate? (29.6.2021 20:56:49)

Pozdravljena, najprej čestitke [sm=duda.gif] in pohvaljena ker ne želiš izgubiti zagona ampak kot osebna trenerka in mamica ti svetujem, da naj hujšanje počaka za kakšno leto po porodu.
Ves čas nosečnosti pa seveda jej zdravo in se gibaj ( sprehodi, lažje vaje, plavanje). Če boš med nosečnostjo jedla zmerno in zdravo, se ti ne bodo nabrali odvečni kilogrami, saj je znano da se močnejše ženske med nosečnostjo, če skrbijo za normalne obroke, zredijo manj. Po porodu pa z dojenjem še dodatno izgubljaš kalorije in se bodo topili tudi kilogrami, seveda pa bo po porodu vozičkanje v prid tvojemu telesu in novemu dojenčku.
Upam ,da sem ti vsaj malo pomagal, če imaš pa še kakšno vprašanje pa kar vprašaj [sm=smiley1.gif]




timeline -> RE: Debele mamice - hujšate? (3.4.2024 6:43:57)

Take prenatal vitamins: Prenatal vitamins provide essential nutrients like folic acid, iron, and calcium that are crucial for the baby's development and the mother's health. retro games
Eat a balanced diet: A healthy diet during pregnancy should include a variety of fruits, vegetables, whole grains, lean proteins, and healthy fats. Avoid raw or undercooked meat, unpasteurized dairy products, and certain types of fish that may contain high levels of mercury.




Stran: [1]