Dr. Simoniti šentjur (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Anonimen -> Dr. Simoniti šentjur (19.11.2021 15:38:14)

Zasledila sem, da se na forumih niti ne sprašuje veliko o njem, niti ne piše. Vse objave, komentarji so zelo stari.
Dolgo sem razmišljala, da bi si ga zamenjala in zdaj sem se odlocla v 17 tednu nosečnosti, da tega res več nebom trpela. Me zanima, če se je še kateri drugi zdelo, da noče dat slikic, že za samo eno sem ga mogla skoraj po kolenih prosit. Za ns plačaš 70e, dau mi je pa takšne slike, niti ni dau posnetka. Kupla novi usb, da bom lahko pokazala nekaj doma partnerju in potem nimas kej veliko za pokazat, ker sta glih dve bli ajde ok. Zdaj nazadnje je pregled koncu v 2 sikund ah, js pa namesto da bi bla vesela da lahko vidim dojenček, sem se jokala in se spraševala, če sem res neumna. Namrec rekel mi je, da sem neumna, ker se nocem cepit proti koroni med nosečnostjo. Pac mam osebne razloge zakaj ne, nevem glih če semsi zato zaslužila da mi rece da sem zato neumna 2x, in da zaradi mene je tako stanje kakršno je (nisem še bila okužena) in da bom do konc nosečnosti itak zbolela. Že pred nosečnostjo me je dvakrat zelo grdo obravnaval. Me zanima če se ma katera take iskusnje? 




Anonimen -> RE: Dr. Simoniti šentjur (19.11.2021 17:51:30)

Nimam izkušnje z njim, ti pa priporočam da ga menjaš. Jaz takega odnosa ne bi trpela od nikogar. Pa se ne gre za (ne)cepljenje, sama se namreč cepljena, gre se za to da nima nihče pravice te tako obravnavat. Očitno še en iz med narcističnih "bogov " v belem...




Anonimen -> RE: Dr. Simoniti šentjur (19.11.2021 19:25:18)

Tudi meni se zdi, da tak odnos ni sprejemljiv. Da ce si cepljen al nisi je želja ali odgovornost, definitivno pa odločitev vsakega posameznika.Delam na tem, res je ze blo par znakov, pa sem mislila da bo zdaj med nosečnostjo bolse, vendar se je iskazalo kot isto. Najbolj pa sem se dejansko pol jes počutila neumno in se spraševala kaj je narobe z menoj. 




Stran: [1]