|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II pričakujemo v letu 2022
5.1.2022 16:34:35   
Suerte24
Pozdravljene, punce!

Kljub temu, da se že dolgo nisem nič oglasila, vas pa pridno berem in spremljam vaše borbe. Leto 2021 mi ni prineslo želenih user posted image , ampak upam, da bo v letu 2022 bolje! user posted image

Po prenehanju KT sem najprej potrebovala pol leta, da sem dobila redne menstruacije.. te imam šele od maja 2021. Kljub temu, pa se še nič ni prijelo. Seveda me že malo skrbi, da kaj ni v redu, ampak po drugi strani pa imam šele 25 let, gradim svojo kariero in sem vsaj na tem področju uspešna.

V primeru, da do poletja ne bo nič, se bom verjetno kar oglasila pri svojem ginekologu, da vem kako in kaj naprej.. :/

Kaj pa ve? Koliko časa se že trudite?

Res držim pesti za vse nas, da nam v letu 2022 uspe user posted image . Vsaka novička o user posted image na tem forumu me zelo razveseli!

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: II pričakujemo v letu 2022
5.1.2022 19:08:27   
rosemarie
Ooo, nova tema! :) Midva sva cca. novembra 2020 prenenala uporabljati zaščito … malo bolj resno pa sva potem začela z novim letom. Se pa vseeno do danes še ni nič zgodilo. 😬 Občasno me to spravlja malo v obup … vem pa tudi, da nisva bila vsak mesec isto pridna, verjetno sva kak mesec tudi povsem zgrešila ovulacijo. In glede na to, da pravijo, da vkolikor po enem letu REDNIH nezascitenih odnosov ni nic, je pametno raziskovati dalje … no, nisva vedno imela SO na dva dni 😬😝 Je pa res, da se s tem bolj tolažim, kot pa kaj drugega. 😂
Upam, da nam bo to leto namenjeno, kot je bilo 2021 nekaterim v prejšnji temici. ❤️🙏🏻 Tudi mene razveseli vsak plusek in mi da neko dodatno upanje. :) 
Vso srečo vsem, ki ste v istem “zosu”. 😂

(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: II pričakujemo v letu 2022
5.1.2022 19:55:17   
Suerte24
Rosemarie, koliko pa si stara, ce ni skrivnost? :)
Ja, te razumem.. Tudi jaz imam stalno nekje v ozadju to misel, da morda nekaj ni ok.. Ampak potem poskusas nekako odmislit.. 

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: II pričakujemo v letu 2022
5.1.2022 21:49:34   
Elfika
Zivjo! ☺️
Mislim, da bo 2022 nase leto!!! 🤞😄
Mi2 se bolj resno trudiva za bebico nekje od konca 2020. V casu O imam vedno tipicno ovulacijsko sluz, kmalu po M pa se mi pojavi ze pms, za katerega vsak mesec upam, da so to prvi znaki nosecnosti 🤦😆. Prve mesece sem od O do M dozivljala grozen stres. Moje zivljenje se je spremenilo v cas pred in cas po O 🙈 Sedaj sem se malo vnesla, ceprav sem se vedno kar precej zalostna, ko pride M. 😕
Sem pa bila ravno vceraj pri svojem G in dobila nspotnico za neplodnostno, da zacnemo malo raziskovat. Glede na to, da sem ze cez 35 in se nimam otrok, je ze skrajni cas za to. Me je pa G kar malo pomiril. Mi je dal same vzpodbudne komentarje v smislu tega, da naj kar poskusava naprej, morda nama kmalu uspe, da ni se nobene panike, ce ne bo slo, nama bodo pa pomagali...res sem mu hvalezna! 
Drugace pa sem ravno v dneh pred ovulacijo, tako, da upam, da nama rata bit cim bolj pridna te dni😁
Ze katera odsteva do nepricakovane  M? 😄

(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: II pričakujemo v letu 2022
6.1.2022 13:32:46   
Suerte24
Elfika, kako pa zgleda prvi pregled pri ginekologu? A to dobiš kar direkt napotnico za neplodnostno ali še ginekolog naredi kakšne preiskave?
Sem pa zelo vesela, da je bil tako vzpodbuden.. Verjetno večina parov s pomočjo potem res pride do otroka. :)

(odgovor članu Elfika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: II pričakujemo v letu 2022
6.1.2022 18:30:29   
Elfika
Suerte, konec 2020 sem bila na rednem pregledu pri svojem G. Takrat sem mu tudi povedala, da bova zacela delat na zanositvi, toliko, da si je zabelezil. Tudi tokrat je naredil cisto obicajni pregled, vzel bris in naredil se ultrazvok. Nekih ocitnih tezav pri meni ni videti. Nato pa mi samo izdal napotnico, ker je minilo eno leto. Rekel, da naj se pocasi narociva in da nama bodo nato na prvem pregledu  vse povedali za naprej. 

(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: II pričakujemo v letu 2022
6.1.2022 21:46:45   
Manca.
Pozdravljene😊Tudi jaz upam, da bo leto 2022 najino leto♥️22.3.2019 se nama je rodil sin in 22.02. ima mami rojstni dan. Te 22 me spremljajo skozi. No pri nama je bilo tak od leta 2017 - aprila nisma mela zascite- imam sindrom policisticnih in menstruacije na 4-5 mesecev potem pa sem jo leta 2018 imela cudezno 2 meseca redno in evo tukaj se nma je na morju po letu in nekaj zgodil reees nepricakovan cudez. Niti malo nisma nacrtovala in res naju je presenetilo. Potem po letu 2019 sem si dala 1 leto brez. Sedaj pa od nekje marca 2020 nisma zascitena in zdaj ko si res zelim se enega nama 2 leti ne uspe 😭  Dobila sem napotnico za ambulanto z neplodnost pa sma glih zgubila sluzbe in nisem sla. Zdaj pa bom se zaprosla za novo, ker imama takooo zeljo oba🤍 In glede na neredne M in da redno probavama sem veckrat delala teste in bila reeees razocarana😭Leto 2022 pa upam da bo boljse😊


(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: II pričakujemo v letu 2022
7.1.2022 8:11:29   
Elfika
Manca, cisto te razumem!  Si morda ze poskusila kdaj s pitjem caja plahtice? Jaz imam sicer dokaj redne menstruacije, ampak se mi je s pitjem tega caja cikel nekoliko skrajsal (vsaj po mojem je k temu pripomogel ta caj). Po prenehanju s KT se mi je zdelo, da se je mojim hormonom cisto odpeljalo. Imela sem obcutek, da imam kar skozi PMS. Moji cikli so bili dolgi od 30 pa tudi tja do 40 dni. Nekje 3 mesece sem pila caj plahtice (eno skodelico zjutraj, eno zvecer), potem pa so se mi cikli zaceli skrajsevati), tudi PMS je postal nekoliko bolj znosen. Zadnje pol leta imam cikle redno nekje na od 25-28 dni. Pijem pa caj se vedno, sedaj eno skodelico na dan. Vem, da ne ustreza vsaki isto, morda pa je za poskusit. ☺️

(odgovor članu Manca.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: II pričakujemo v letu 2022
7.1.2022 10:16:11   
Manca.
Pozdravljena😊Hvala, ne nisem se poskusila. Ja bi bilo fajn ce bi nasla kaj za lazje Pms, ker me vrze dobesedno v postlo. Pred par mesecev ko sem nazadnje mela Pms sem jokala od bolecin. Pa se nisem za sebe nasla nicesar kar bi mi pomagalo. Odkar sem rodila je sam slabse- nekateri pravijo da jim je boljse. Meni je cist spremenilo vse.

(odgovor članu Elfika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: II pričakujemo v letu 2022
7.1.2022 18:20:15   
JackieO
Punce, super da ste odprle novo, vzpodbudno temo za leto 2022. Glede na to kako dolgo sem bila gostja v prejsnjih temah, upam da se vam v tej ne pridruzim, drzim pa pesti za vse vas in vam zelim iz ❤ da cimprej zagledate plus. Ce vas pa kdo razume vas pa sigurno js. Sem pa hotela samo reci puncam, ki so pisale zaradi neplodnosti, da je prva stvar, ki jo morate narediti, da mora partner pridobiti napotnico od osebnega zdravnika, da gre na spermiogram. Najprej se lotijo njega in ga "izlocijo", nato se lotijo zenske in iskanje vzroka. 
Vso sreco vam zelim in ce bo katera slucajno potrebovala kaksno info glede tega, naj javi. 💞

(odgovor članu Manca.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: II pričakujemo v letu 2022
7.1.2022 21:20:54   
rosemarie


IZVIRNO SPOROČILO: Suerte24

Rosemarie, koliko pa si stara, ce ni skrivnost? :)
Ja, te razumem.. Tudi jaz imam stalno nekje v ozadju to misel, da morda nekaj ni ok.. Ampak potem poskusas nekako odmislit.. 



Oba s partnerjem 29, cez slabo leto bova 30. :) Kaj pa vem … meni se ne zdi, da bi bila stara, ampak ce bo 30-31 se ne bo nič, bo pa treba nekaj narediti. 😬😬 Ceprav meni je vsak obisk zdravnika popolnoma odvec. 😬
Drugače pa jaz že odštevam do M … pričakujem jo čez slab teden, okoli 13.1. Tokrat za spremembo nimam čisto nič bolečih prsi, vsak mesec je kako drugače. 😝 Včasih sem imela že prav orng znake, pa tudi nič, tako da se itak ne zanašam na nič na tem svetu več. 😂🙃

(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: II pričakujemo v letu 2022
8.1.2022 17:49:52   
slovenistka
Živijo. Tudi midva s fantom sva počasi začela delati na otroku 👶. Menstruacijo prav tako pričakujem 13. 1. Ali naj jutri že kar naredim test? :) že dober teden imam namreč krče v trebuhu, špikanje v jajčnikih, zategovanje... Kar mi je malo čudno. Plusek je glede na odnose mogoč, ampak se ne upam preveč veseliti. 
Lpslovenistka 

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: II pričakujemo v letu 2022
9.1.2022 10:43:13   
Elfika
Verjetno je za test se kaksen dan prezgodaj, da bi ti pokazal pravilno. Vem pa, da se ta dva tedna po O grozno vleceta in te cisto razumem. 😆Moja O bi naj bila ze za mano, sedaj tudi jaz ze odstevam 🤞Imam pa drugi del cikla obicajno malo krajsi (11-12 dni) tako da, do testa obicajno sploh ne pridem.

(odgovor članu slovenistka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: II pričakujemo v letu 2022
9.1.2022 12:54:12   
slovenistka
Danes naredila test, seveda negativen. Počakam kak teden, če ne bo M, ponovim. Sem pa še dokaj mlada in na začetku planiranja, tako da se ne sekiram še. Srečno vsem, ki načrtujete. Čim več ➕

(odgovor članu Elfika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: II pričakujemo v letu 2022
9.1.2022 15:50:46   
Suerte24
Super, da se nas je že nekaj zbralo. :) Se bomo bodrile in navijale heh!user posted image

Dobrodošle Manca in Slovenistka. :)

Jackie, ti pa kar še pridi kaj pogledat k nam, čeprav zgolj zato, da nam poveš kakšne novičke in kako se počutišuser posted image

Drugače pa ja, jaz od kar imam redne menstruacije po KT, mi cikel varira nekje med 28 in 33 dni. Danes sem pri 13 dnevu (: .. Tko da nekje okoli ovulacije. Moram pa rečt da je nikoli ne čutim zares.. Včasih kaj zakrvavim.. To je pa to. A je še katera izmed vas takšna, da ne čuti nobenih sprememb v času ovulacije? Včasih si želim kupit tiste ovulacijske lističe, da bi videla, če jo sploh imam. Ima katera izmed vas izkušnje s tem? A je vredno ali bolj izguba denarja?

Lep preostanek vikenda vam želim!

(odgovor članu slovenistka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: II pričakujemo v letu 2022
10.1.2022 10:35:04   
rosemarie
Jaz sem enkrat kupila 25 teh mini testkov, ampak ni bilo nekega uspeha. Pozitiven rezultat sem dobila 2x, vsaj mislim, da je bil. Če bi se ponovno odločila za testiranje, bi verjetno kupila ClearBlue ovulacijske teste, so baje dobri. 
Jaz sem sedaj tik pred M. Pričakujem jo čez dva do štiri dni. Simptomov nekaj je 🙄 ampak nič kaj tako očitnega. Bom videla, če mi bo zamujala M … morda naredim tudi kak testek, odvisno od počutja 😬
Kako ste ostale? :)

(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: II pričakujemo v letu 2022
10.1.2022 12:43:12   
Dojenček123
Žiujo puncee 🥰Tudi jaz se vam pridružujem v tej skupinci vidim kako veliko pozitivne energije druga drugo spodbujate super stee 😊 tudi midva z partnerjem pričakujeva || menstruacijo naj bi dobila 12.1 upam pa da je nebo in se prikažejo ||Vso srečo vseem 😊

(odgovor članu slovenistka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: II pričakujemo v letu 2022
10.1.2022 13:12:17   
Manca.
https://www.maybebaby.si/izdelek/ovulacijski-test/

jaz po pozitivnih odzivim imam v namenu kupiti to in mogoce kateri pride prav. Se mi ne da teh palck namakat in se mi zdi to prakticno.Srecno vsem♥️

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: II pričakujemo v letu 2022
10.1.2022 13:14:52   
Manca.
Jaz sem mela enake simptome kot pri 1. nosecnosti - spikanja v spodnjem delu trebuha in sem za foro sla na kri. Danes sem dobila rezultat in seveda negativno.😭 Ceprav sem tokrat bila prepricana, da je to to. 

(odgovor članu Manca.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: II pričakujemo v letu 2022
10.1.2022 13:14:55   
Manca.
Jaz sem mela enake simptome kot pri 1. nosecnosti - spikanja v spodnjem delu trebuha in sem za foro sla na kri. Danes sem dobila rezultat in seveda negativno.😭 Ceprav sem tokrat bila prepricana, da je to to. 

(odgovor članu Manca.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: II pričakujemo v letu 2022
10.1.2022 14:52:31   
Elfika
Ovulacijske teste CB sem delala ene 3 mesece v 2020. Samo 1x mi je pokazal pozitivno. Delala sem jih pa ponovno tudi ta mesec in mi je pokazal pozitivno.  Menim, da so ti testi kar ok. 

(odgovor članu Manca.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: II pričakujemo v letu 2022
11.1.2022 8:25:05   
Sneezka
Pozdravljene. O nova tema..meni pa čudno zakaj takšno zatišje v stari 😀

Evo jaz bi včeraj mogla.dobiti M. Pa je ni. Izcedkov kot jih imam ponavadi pred M tudi ni. Ampak drugih znakov pa tudi ne. Občasno kakšni krčki v maternici. Tako da ta mesec očitno spet ne bo točna. Testa pa še nekak ne upam delat. Veliko pluskov nam vsem skupaj želim v 2022. To leto bo naše 🥰

(odgovor članu Elfika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: II pričakujemo v letu 2022
12.1.2022 10:20:05   
rosemarie
Tak, jaz sem zdaj na CD28, včasih dobim M že na 27. dan, občasno tudi 29 ali 30. Tako nekako mi niha.Nekih znakov prihajajoče M nimam, me pa že par dni nekaj špika v spodnjem delu trebuha in za popkom. To ni ravno tipičen znak za prihajajoco M, ampak vsak mesec izvem/se naucim kaj novega o svojem ciklusu. 😂😂😂 Ker noseča še nisem bila nikoli, tako da noben simptom do sedaj še ni koreliral z nosečnostjo. 😂

Upam sicer, da se je tokrat kaj prijelo, sva bila kar pridna … sva pokrila kar vse dni s SO vsak drugi dan. Ampak če do sedaj še ni bilo nič … ha, kaj pa vem, počasi že izgubljam upanje. 

Flo aplikacija mi sicer M napoveduje čez dva dni (kar bo 30. dan ciklusa), ampak zadnja dva meseca je prišla 28. in 29. dan.  

(odgovor članu Sneezka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: II pričakujemo v letu 2022
12.1.2022 17:38:15   
Suerte24
Rosemarie, držim pesti, da se je prijelo! :)

Kako ste ostale? Je kaj novega?

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: II pričakujemo v letu 2022
13.1.2022 7:12:06   
Dojenček123
Včeraj bi mogla dobiti M pa je se do danes ni nimam tut nobenih znakov za M tko da upamo da je ratal jutri naredim test da vidim rezultat 😊 kako ste kaj ostale???  


(odgovor članu Suerte24)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?