Zapisala sem prvo enko (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja



Sporočilo


Anonimen -> Zapisala sem prvo enko (29.9.2005 19:11:27)

Ja, prejšnja leta sem imela le opisno ocenjevanje in je bilo milijonkrat lažje. Danes sem popravljala prve teste in v grlu sem imela grozen cmok, ker sem zapisala na kontrolko prvo enko, prvi cvek [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ojej, kako grozen občutek. [sm=smiley24.gif] Pa sem tako sešteval tiste točke in iskala, če pa mogoče še kje lahko kakšno najdem...[sm=smiley24.gif]   
Uf, upam, da bo teh cvekov čimmanj. Ker mi nekako ne grejo od roke.[sm=smiley24.gif]




ZARA -> RE: Zapisala sem prvo enko (29.9.2005 19:28:11)

Uh, Kristina, kaj bi jst dala, da bi imela tako fajno prfokso...[sm=smiley27.gif]




lex -> RE: Zapisala sem prvo enko (29.9.2005 19:54:11)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Se bo pa bolj potrudi-la (smajli, ki žuga s prstom)




india -> RE: Zapisala sem prvo enko (29.9.2005 21:02:55)

Kristiina, a to v 4.razredu??? Naša Gaja je danes pisla prvi test iz MA, ki bo seveda tudi ocenjen s pravo oceno. Se prav bojim rezultata,koje tako počasna in previdna, si vsako stvar nekajkrat prekontrolira, potem ji pa časa zmanjka.

A pa ne moreš nekako temu otroku ponudit, da ponavlja test??? Glede na to, da je to prvi test za oceno??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anonimen -> RE: Zapisala sem prvo enko (29.9.2005 21:09:38)

Joooj, meni bi tudi to bilo grozno. Jaz že ne bo mogla biti prfoksa. O.K., ne rečem, če piše cvek kakšen razgrajač, ki ga to ne prizadane. Ampak kakšno ubogo malo bitje ... ne, res ne bi mogla biti prfoksa.




Anonimen -> RE: Zapisala sem prvo enko (30.9.2005 8:51:46)

Miška, v 5. razredu. Pisali smo snov četrtega razreda. Ogromno utrjevali in naredili veliko nalog. DAla sem jim celo učni list, na katerem so bile enake naloge, kot smo jih potem pisali, le številke sem spremenila. Rezultat je bil še bolj porazen. Tretjina učencev je pisala nezadostno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ostali pa vsi zelo dobre-same štirice in pitice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] TAko, da test v torek ponavljamo.




anajmad -> RE: Zapisala sem prvo enko (2.10.2005 6:13:56)

Ti,ti grda[sm=smiley23.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley23.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley23.gif][sm=smiley24.gif].Vem,da je hudo,jst nikoli ne bi mogla bit prfoksa,ravno zaradi tega.Po eni strani si pa naredila vse,namesto učencev,se pa ne moreš učiti[sm=smiley29.gif].
Tudi moja Pia je prvo oceno iz šole privlekla trojko pri angleščini.Pa je odličnakinja.Tulila je kot dež,nakladala da ji je prfoksa dala neupravičeno trojko,da v glavnem je vse znala[sm=smiley9.gif].
Potem sem pa jst naslednji dan ko so se duhovi malo umirili,malo pogledala po knjigi in jo začela spraševati - katastrofa[sm=smiley3.gif].Čisto upravičeno ji je dala to oceno,lepo sem ji razložila,da pač je treba se malo potruditi,za petke.Da lepe ocene ne letijo z neba.Sedaj se je vzela k sebi in se lepo, oz.ponavlja snov vsak dan,ko pride iz šole.Malo jih je treba prizemljiti,sploh pa naše otroke,ko jih meče puberteta 300km/h.Nič se ne sekiraj,veš koliko cvekov boš še zapisala....
en lp[sm=morje.gif]D.




Stran: [1]