Gnezdece za novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanjuSporočilo


Anonimen -> Gnezdece za novorojenčka (23.2.2023 17:44:15)

Živjo, Mene zanima, ali boste kupile oz ste kdaj uporabljale gnezdece za novorojenčka? Sem ga mislila kupit, zdaj pa razmišljam, ali je sploh potrebno? Spomnem se, da je sestra nečaka dala čez dan na kavč, okrog njega pa tisto materinsko blazino in je bil kakor v enem gnezdu :)  
Vaše izkušnje, mnenja? 
Lp, Saša
JackieO -> RE: Gnezdece za novorojenčka (24.2.2023 9:33:43)

Js ga imam in je top zadeva. Sine je star pol leta in cez dan se vedno pociva v njem. Seveda, lahko uporabis tudi materinsko blazino, ampak je gnezdo za moje pojme bolj prakticno. Lahko ga vrzes v avto, ce greste na kaksen dopust in spi v njem, lahko ga das na vajino posteljo, ce spi od zacetka zraven vaju recimo (zaradi pogostega dojenja) itd. Sploh na zacetku, ko so res miniji, mi nekako bolj sede, da lezi v necem, kokr da ga imam kar na kavcu zascitenega z materinsko blazino. Meni res nepogresljiva zadeva. 
BeautifulButterfly -> RE: Gnezdece za novorojenčka (24.2.2023 12:20:21)

Jaz sem si ga kupila. In ga bom za povsod uporabljala. Ce bi obstajali se manjsi, bi ga v vozicek v kosaro se dala, ta moj gre notr ampak je potem res malo prostora za novorojencka. Kosara je res velika prostorna siroka. 
Grezdo bomo vzel sabo k bomo sli k babici na obisk, za popoldansko spanje, za v kosek, za v posteljico, .... 
Materinsko blazino se nimam ampak se guzvam s povstri, mi je bila tud top in bom eno kupila. K mi je bila potem se leta uporabna. 
Medtem, ko uno lunco - trso blazino za dojenje pa ne bom kupila, tist mi je pa pretrda in nerodna. 

Stran: [1]