Izdelava lastne knjige Otroška zabava (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


fera1 -> Izdelava lastne knjige Otroška zabava (7.5.2023 10:57:06)

Pozdravljene,

spisano imam knjigo dnevnih opravil/zabave z otroki do 10 leta starosti, 100 strani pristnih napotkov kako si polepšati vsak dan z otroci za ustvarjanje nepozabnih spominov [sm=duda.gif]. Za tisk in oblikovanje sem se že dogovorila v lokalni tiskarni. Sicer sem res bila pozitivno presenešena da mi tiskarna uredi vse na enem mestu in še to da so pripravljeni tiskat knjigo v 100 izvodih po normalni ceni. Problem pa nastane pri prodaji/trženju/promoviranju knjige. [sm=smiley36.gif]

Bila sem že v treh knjigarnah kjer nočejo slišat o prodaji lastno izdane knjige. Imate kakšne ideje kako bi lahko najceneje tržila svoj prvenec?

Hvala!




Lelly28 RR -> RE: Izdelava lastne knjige Otroška zabava (31.5.2023 21:13:49)

Wooow, bravo za idejo [sm=bravo.gif]
Najlažje in najceneje tržiš preko Facebooka, Instagrama , jaz bi poskusila s plakati v vrtcih. morda se poskusi povezati s katero od mamic influencerk, ki bodo sigutno z veseljem omenile in pa seveda prodajaj preko FB skupin, kjer se prodajajo otroški izdelki ( to vedno pali pri mladih mamicah). Morda tudi poskusi s kakšnim upokojenskih društvom, ki jih bo kupovalo za svoje vnučke [sm=smiley1.gif] Poskusi tudi na Ringaraji, morda pa ti naredijo kakšno promocijo ;)
Srečno pri prodaji [sm=smiley20.gif]




Stran: [1]