| 
				  Anonimen ->  Filan krompir  (30.9.2005 9:49:54)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Cel neolupljen krompir skuhaš.   Ohlajen krompir prerežeš na pol.Vsako polovico izdolbeš-narediš ladjico.   Izdolbeno maso odložiš v skledo.V maso zamešaš nasekljan petršilj,   nariban sir,na kocke narezano panceto ali bilo kaj drugega-po želji,žlico olivnega olja.Na vsako ladjico pred peko še majnši listič sira.   Položiš jih na namazan pekač in v pečico na 180 približno 20 minut--sir na vrhu naj bo hrustljavo zlato rumeno zapečen.      Zdaj ko ni več vroče se prileže[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]       
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |