Lukcy84 -> RE: MAJ 2025 (8.4.2025 20:42:42)
|
Hej. Evo, jaz imela danes pregled. Punca je v zadnjem mesecu precej zrastla, zato me je poslala v ambulanto za kontrolo rasti. Manjša se mi tudi že maternični vrat. Tako, da mislim, da me moj občutek (že od vsega začetka ) nekako ne vara in bo celo res malo prej. 🙂 Tudi jaz slabo spim, vendar zaradi slabosti- spim pa samo še v sedečem položaju. 🙃 Jaz cotike že oprala, vse prištimala. Samo obposteljno posteljo in ostale malenkosti nisem še postavila, da nimam res tega že mesec dni prej. To se itak samo postavi skupaj. Kar se flašk tiče, upam, da bom polno dojila in jih nisem še kupovala- pravijo, da priporočajo, da do 6 meseca samo dojiš ( če le gre). 2 flaški mi je dala kolegica zraven ročne prsne črpalke- če bom slučajno rabila. Ona osebno najbolj zadovoljna in tudi mene je prepričala v Aventove flaške. Tolažilne dude sem tudi dobila, sama pa sem kupila tudi 2 Aventovi. Če jih bo seveda sploh hotela imeti. Od frendice je nikoli ni imela- jih enostavno ne mara… 😆 Javi, kako ti opraviš pregled.
|
|
|
|