JULIJKE 2026❤️ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

nussy -> JULIJKE 2026❤️ (13.11.2025 23:15:37)

Hej punce...je med vami ze katera julijka 26?🙂sama sicer ze zagledala plusek, ampak glede na vse pretekle tezave in moja leta, do potrditvenega UZ nocem imeti prevelikih pricakovanj🤷‍♀️🙄ne glede na vse, pa bom vesela, ce si bomo tukaj izmenjale kaksne izkusnje in obcutke😊🤗

Tejc9 -> RE: JULIJKE 2026❤️ (18.11.2025 12:12:44)

Zdravo 😁 tudi jaz sem julijka 😜 do 1 pregleda je sicer še 3 tedne in upam da bojo čimhitreje minili 😁

Pomaranca0 -> RE: JULIJKE 2026❤️ (12.12.2025 8:45:51)

Hej! Jaz tudi še nisem imela prvega pregleda (ga imam čez nekaj dni), imam pa okviren rok 1. 8., tako da ne vem ali bo res julij ali morda avgust.

nocturnale -> RE: JULIJKE 2026❤️ (6.1.2026 7:45:35)

Hej punce...je med vami ze katera julijka 26?🙂sama sicer ze zagledala plusek, ampak glede na vse pretekle tezave in moja leta, do potrditvenega UZ nocem imeti prevelikih pricakovanj🤷‍♀️🙄ne glede na vse, pa bom vesela, ce si bomo tukaj izmenjale kaksne izkusnje in obcutke😊🤗

Hej 🙂 tudi jaz nisem julijka 26, ampak sem se vseeno oglasila, ker te popolnoma razumem. Po preteklih izkušnjah in ob teh občutkih je čisto normalno, da si previdna z upanjem 🤍 Držim pesti, da bo potrditveni UZ prinesel lepe novice 🍀 Do takrat pa korak za korakom. Če želiš, se lahko povežemo tudi tukaj in malo poklepetamo o izkušnjah:
https://www.ringaraja.net/forum/m_1/mpage_1/tmm.htm fnaf free

Objem 🤗

Benjamreen -> RE: JULIJKE 2026❤️ (28.1.2026 2:43:07)

IZVIRNO SPOROČILO: nocturnale

Hej 🙂 tudi jaz nisem julijka 26, ampak sem se vseeno oglasila, ker te popolnoma razumem. Po preteklih izkušnjah in ob teh občutkih je čisto normalno, da si previdna z upanjem 🤍 Držim pesti, da bo potrditveni UZ prinesel lepe novice 🍀 Do takrat pa korak za korakom. Če želiš, se lahko povežemo tudi tukaj in malo poklepetamo o izkušnjah:
https://www.ringaraja.net/forum/m_1/mpage_1/tmm.htm fnf

Objem 🤗

Hej! Zanimljivo je kako svi čekamo iste stvari u vezi sa julijem. Nadam se da ćeš imati sreće sa svim pretragama i da ćeš uskoro saznati više. Drago mi je da si već dobila neki odgovor, držim palčeve!

Benjamreen -> RE: JULIJKE 2026❤️ (2.2.2026 2:26:19)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

cketliterary -> RE: JULIJKE 2026❤️ (20.7.2026 6:09:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Benjamreen

IZVIRNO SPOROČILO: nocturnale

https://www.ringaraja.net/forum/m_1/mpage_1/tmm.htm foodle

Objem 🤗

Hej! Zanimljivo je kako svi čekamo iste stvari u vezi sa julijem. Nadam se da ćeš imati sreće sa svim pretragama i da ćeš uskoro saznati više. Drago mi je da si već dobila neki odgovor, držim palčeve!

Živijo punce! Tudi jaz komaj čakam na svoj prvi pregled in se mi zdi, da se čas res vleče. Srečno vsem in lepo nosečnost želim!

Stran: [1]