Zimska kolekcija oblačil (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Maxica -> Zimska kolekcija oblačil (12.10.2005 11:52:29)

Se počasi odpravljam po nakupih in me zanima, kaj imate za svoje eno- ali več-letnike pripravljeno za oblečt za pozimi. Jaz tuhtam, da bi mu kupila en kombinezonček za doma, pa eno bundico bolj za lepo, ene zimske čeveljčke, pa eno obutev za v sneg (škorenjčke ali kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Kaj bi še morala nabaviti takega? V vrtec pa ne hodi.




Annny -> RE: Zimska kolekcija oblačil (12.10.2005 12:12:02)

Naša enoletnica tudi še ne hodi v vrtec..
Ali si mislila na oblačila za zunaj ali tudi za notri?
Jaz sem za zunaj kupila dvoje gležnjarčke in ene gore-tex škorenjčke, dve bundici, kombinezon, eno debelejšo jakno...drugače pa več termo podloženih kompletov, puloverčkov, žametnih hlač, žabic, termo nogavičk..vsak teden kupim nekaj stvari, ko vidim kaj lepega. Če vprašaš mene, je vsega preveč in pretiravati s količino res ni treba.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Veš, kaj se mi zdi fino za doma? Trenirkice, ki imajo hlačnice spodaj z elastiko skupaj (da se ne vlečejo zadaj, če si predstavljaš, kaj mislim)- vedno gledam na to, da kupim take.

Lp





Lunca1 -> RE: Zimska kolekcija oblačil (12.10.2005 16:44:24)

Mi smo kupili eno bundico in kapo, v planu imamo pa še en komplet bunda in hlače za na sneg, drugače pa bo nosila kakšne toplejše puloverčke in žametke ali podložene hlače (npr. kavbojke).




Pi-kica 1 -> RE: Zimska kolekcija oblačil (12.10.2005 21:53:29)

Hja, tudi mi bomo morali po nakupih, ni kaj. Kombinezon že ima, nameravam pa mu kupiti bundico in zimske čeveljčke, pa kakšne podložene hlače. Ostalo pa sproti in po potrebi, da ne nakupimo preveč.

LP

Pi-kica




Stran: [1]