Ima ketera glasbeno kahlico? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


kepa* -> Ima ketera glasbeno kahlico? (14.10.2005 14:32:47)

Hm...
Namreč, se odločam, da bi našemu malčku počasi kupila kahlico. Ja, saj vem, da je še ful prezgodaj in itak ne bo haska..a tk za foro, sem mislila, da bi ga posadila gor za 5 minut.
Pa sem videla, da obstajajo glasbene kahlice od fisher price.
Ima katera? Kako se obnese? Je ok, se splača dat mal več denarja, al naj kar eno navadno izberem?
Ta ima tudi nastavek za WC, ki pride v poštev kasneje, se mi zdi.
Hvala za mnenja.
LP




KODA -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (14.10.2005 21:04:16)

Mi imamo glasbeno kahlico.(smo jo imeli-ker sta že razmontirala gumb za žvižganje).Takoj sta ga uničila.Drugače je pa sama kahlica zelo praktična in stabilna.Dobro se jo da očistiti,ker se spodnji del vzame ven.Pa še pokrov ima.Naš jo je dobil za rojstni dan.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]dosti bolj jim je zanimiva kot navadna.




Anonimen -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (14.10.2005 21:10:38)

Ko bo zrel za kahlo oz. za biti brez plenic se bo podleal ali za najbilžji lešnik ali pa v glasbeno kahlico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zdaj če imaš kaj preveč denarja, ga raje deponiraj  za kakšno bolj pametno stvar ali pa ga nakaži na moj račun [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (15.10.2005 9:52:33)

Jaz je ne bi kupovala. Nekje sem prebrala, da se fantki glasbe, ko začnejo lulat, prestrašijo in potem ne morejo lulat? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kakorkoli že, kot je rekla Al bina, škoda denarja za njo. Raje kupi wc nastavek in kahlico posebej, mislim, da te bo to prišlo ceneje.




BARBARA R. -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (17.10.2005 9:11:34)

Se dobi kje kahlica brez glasbe, ki je podobna WC školjki? Kristina namreč pove, da bo lu-lu ali pa ka-ka. Ko pa privlečem kahljico zbeži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] , kaj sedaj?
 
     [sm=muca.gif]




Anonimen -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (17.10.2005 9:29:52)

Barbara, najbolje, da kupiš nastavek za na WC. Eni otroci ne marajo kahlic, tudi moj je ni nikoli.




CatJa -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (17.10.2005 9:40:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Skutica

Jaz je ne bi kupovala. Nekje sem prebrala, da se fantki glasbe, ko začnejo lulat, prestrašijo in potem ne morejo lulat? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  



V diskačih oz. kafičih so pa kr naprej na WC-ju, pa tud ful muska nabija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


O.K., sej se hecam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] To sem tudi js slišala, da ni dobro, da prekine z lulanjem.




spacey -> RE: Ima ketera glasbeno kahlico? (17.10.2005 12:20:26)

BARBARA R.

Se dobi kje kahlica brez glasbe, ki je podobna WC školjki?


Tukaj prodajajo kahlice, pa tut drage niso .. drgač se pa strinjam s Splišni, nastavek za WC školjko in je. :)




Stran: [1]