Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


GATA -> Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 12:20:55)

Vem da je dormeo že bil obdelan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ampak mene v bistvu zanimajo mnenja vseh tistih ki že uporabljate dormeo malo dalj časa.

Ker se odločava o nakupu vzmetnice in sicer brez fedrov in ker je cena med dormeo in latex vzmetnicami kar velika me pravzaprav zanima kaj si mislite. Katera je boljša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Tudi za našo še nerojeno pupico iščeva vzmetnico. In po vsej verjetnosti bomo naročili kar pri istem kot zase.

Prosim za vaša mnenja.




jazz -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 12:24:04)

Jaz imam dormeo pa mi je kul!




GATA -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 12:32:41)

Jazz koliko časa pa uporabljaš dormeo?




jazz -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 12:54:05)

Eno leto! Na začetku, kakšen mesec je trajalo sem se ga privajala, ker sem včasih čisto zlomljena vstala...to je bilo odvajanje starega jogija. Sedaj pa res vse štima, prav paše mi it ležat gor!




Pinga -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 12:56:56)

Tudi pri nas imamo dormeo že 3 leta in smo zadovoljni.




jogina -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 13:12:59)

tudi mi imamo dormeo že tri leta in je super, ga priporočam vsem. sedaj smo ga kuoli tudi sineku. pa tudi drag ni pretirano.




mojčca -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (19.10.2005 14:36:54)

No, tudi jaz in moj partner sva uporabljala ležišče Dormeo - eni leto je bil jogi v redu, kar naenkrat pa je postal mehak, začel se je trgati in v jogiju se je naredila luknja (ni bil raven, ampak se je pogreznil). Po reklamaciji so nama jogi zamenjali, po približno enem letu pa zopet ista pesem. Tokrat sva denar zahtevala nazaj in se odločila za nakup novega jogija.

Glede Dormea pa tako: prijateljica ga je reklamirala že 7-krat, soseda, s katero govorim ima iste probleme kot sva jih imela.

Sedaj sva naročila novo ležišče in lahko rečem, da je super (res, da je z fedri, vendar je vsak feder posebej - toplo priporočam).




Anonimen -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (20.10.2005 20:32:01)

Imam Dormeo že dve leti in je še danes tak kot prvi dan.Na njem zaspim kot ubita v 5 minutah, pa imam drugače resne težave z spanjem.Kupila sem tudi pod (lesene letvice) in sem z vsez zelo zadovoljna in ga vsem priporočam.
Kupila sta ga tudi dedek in babi in sta ful zadovoljna, tudi hrbtenica ju manj boli in sedaj ga je kupila še mama.Sicer pravi, da ji je na začetku bil malce trd, kar je pravzaprav njegova odlika, sedaj pa se je navadila in ji je mega.
In tudi sexat je fajn, ko je tak fajn trd (jogi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) in se nič noge ne vgrezajo.




malika -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (26.10.2005 22:22:26)

Jaz imam dormeo že tri leta in je za en k[sm=smiley35.gif] . Vmes smo ga že 1x menjali in kmalu bom reklamirala tudi tega.

Prvo leto, je bil prvi jogi super! Resnično sem bila zadovoljna z njim, potem pa se je začelo.Postal je popolnoma poležan in to na moji strani(imam 55 kg, moj pa skoraj100-pa je bil na njegovi strani čisto OK), ko ni bilo posteljine na njem se je videlo, da ga prav vleče na eno stran, poleg tega je postal po enem letu uporabe čisto muckast in na določenih mestih ob robu-tam ko se recimo vstajam, ali sedem k nočni omarci spet totalno poležan, kot da bi se vsedla na dno od postelje.

Zdaj imam drugega slabo leto in lahko rečem samo to, da se zgodovina ponavjla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




hati -> RE: Dormeo in latex vzmetnice - kaj od tega? (27.10.2005 12:57:50)

Pozdravljene. No zanimivo da lahko tukaj preberem tudi kako kritiko. Zadnjič sem imela edino jaz pripombe čez Dormeo. Je pa zanimivo da ste ga reklamirale. Mogoče bi ga jaz tudi. A rabim račun? Ker sem ga dobila za poročno darilo bo najbrž problem. Imamo ga leto dni in je popolnoma vdrt... no ko smo bili dva tedna na morju se je zravnal, ampak že po prvi noči je bil rezultat enak.
Evo še link od podobne debate.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=659523





Stran: [1]