"Ta nove" .... 7. dan (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


tjaga -> "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 7:58:05)

Dobro jutro,

no danes nam je pa uspelo podaljšti vikend spanje do 7.00 ure. Jupi. Ampak dan bo spet dolg.
Zdaj si bova z [sm=love.gif] privoščiva kavo.
Za današnje kosilo bom pripravila pizzo. Za naše bogato obloženo, zame samo zelenjavno. Bučke, gobice, svež paradižnik in beluše. A seveda tudi paradižnikov omaka ne sme manjkati.
Za večerno sladico pa bom pripravila pecivo z jagodami in stepeno sladko smetano. Simpl kot pasulj, dobro pa kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .
Sicer pa danes v Besnico na Kostanov piknik. Če bo le vreme pravo.

Ajdi, hitro ideje na plan. Kaj boste pripravljale? Kaj boste počele? Kako ste se držale včeraj?

Tjaga




Anonimen -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 8:15:03)

Olja. Jaz imam tudi OH. Jedla bom špagete s kakšno omako. Jih imam en kup kupljenih. Zdaj, ko pa. ne kupujem drugih dobrot, sem se vrgla na omake.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 
Včeraj sem jedla indijski kus kus in sečuansko omako. Zelo dobro za spremembo, poskisite kdaj. Čeprav, tisti indijski kus kus je ful drag. Po moje je vseeno, če se kupi navadnega, pa da notri malo curryja in mogoče malo muškata, pa je isto.
Telih današnjih sladic pa imam že kar malo čez glavo. Ne vem, kar nekako mi ne pašejo več. Mogoče zato, ker se moram vedno malo pred osmo na brzino basati z njimi, ker me že čaka Tibor, ki ga moram ravno takrat pripravljati za spanje. Tako da sem zdaj že ene parkrat na silo mazala piškote z marmelado in jih bolj goltala kot jedla.




Anonimen -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 9:31:27)

Pa daj namesto sladice slano pecino, menda  se tudi sme. Ali pa pol kosila, če ti ne gre sladko.




total -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 9:41:00)

Jutro,no mi smo šele zdaj ritke dvignili.Danes testenine z omakico zvečer pa še ne vem,mi še nič ne diši,lep nedeljski dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Majdi -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 9:54:45)

Dober dan. Zdaj je miška spet zaspala. Za kosilo bo verjetno pastičo ali pa bom naredila mesne kanelončke.mmmmm. Do večerje je še dolgo, da bomo videli, kaj bo. Imam pa nekaj rafaelovih kroglic in breskvic za vmes.[sm=zajcek.gif]




Anonimen -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 10:06:50)

Majdi, če imaš OH dan mesni kaneloni odpadejo.




CUKRČEK -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 10:42:05)

Ola,
mater mi zaspano[sm=zaspan.gif] Sem tako prekrokana, da komaj oči držim odprte.
Sem bila do štirih zjutraj na eni žurki.....še zdaj mi brenči v glavi zarad nabijanja in seveda zaradi pijače. Saj vem, ja, da ne bi smela pit, ampak mal se pa vseeno lahko pregrešim.

Ja, kaj bom jedla?!? Ma kar eno tako zelenjavno čorbo si bom skuhala in vmes dala par makaronov. Pa bo! Ma kje se mi pa da mislit, da bi kaj drugega skuhala. Itak pa pri mami kosimo tako, da bosta naša dva lahko kaj drugega jedla.

Mater mi prekrokano. Mam takega [sm=miska.gif] pa še takega[sm=muca.gif] ( sam ta se ne praska za ušesi ampak meni nabija v glavi)




Anonimen -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 10:49:25)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] cukrček. Bravo, tako se dela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mrzel tuš pa malo frišnega zraka, pa bo. Pa velik mrzle vode vase, pa bo tahudo mimo.




asija -> RE: "Ta nove" .... 7. dan (23.10.2005 11:28:09)

Zdravo

Jaz sem si komaj odtrgla minutko. Kuham in pečem že celo popoldne, ker dobimo obisk. Upam, da se bo veter malo umiril, da bomo lahko šli kaj ven. A pri vas tudi piha? Pri nas je kot bi živeli na krasu.

Za kosilo bom jedla makarone z sataraš omako. Ful dobro. Zraven pa rdečo peso. Za večerjo ne bom nič, ker sem že pojedla mali košček jabolčnega zavitka. Asija ga je pustila, meni pa ga je bilo škoda.

Držite se. Jutri pa spet sadje.




Stran: [1]