previjanje (Portorož oz. Piran) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Maša -> previjanje (Portorož oz. Piran) (29.10.2005 8:49:03)

primorke...in tiste ki veste seveda...kje bi lahko otrok v miru previl v Portorožu oz. Piranu...se odpravljamo na izlet pa avto ni največji-naša pikica pa je že zelo živahna; zunaj pa se mi zdi že malo mrzlo....
hvala za pomoč [sm=rozica.gif]




nejcko -> RE: previjanje (Portorož oz. Piran) (29.10.2005 11:09:54)

Sem verjetno že prepozna s svojim odgovorom, ampak vseeno. V Piranu zagotovo ni nikjer nobene previjalnice, avto tudi odpade, ker v mestno ne moreš z avtom, edino če boste plačali svinjsko drago parkirnino, za Portorož pa tudi nisem prepričana, da je kje kakšna previjalnica.
Sama se znajdem tako, da poiščem kakšen WC (najbolje je v kakšnem hotelu), kjer imajo umivalnike montirane na pultu in ponavadi je ob strani dovolj prostora, da daš gor previjalno podlogo in otroka previješ. Seveda je odvisno, koliko je star otrok, ampak z malo improvizacije se vse da. Če ne drugače, pa na tleh.
Lepo se imejte.




Dejča -> RE: previjanje (Portorož oz. Piran) (29.10.2005 13:32:08)

Smo v Velelnju na iste, tako da vem, kako je. V centru nobene previjalnice, kjer bi lahko otroka tudi nahranil. Mislim, sramota. Lokali pa rastejo eden za drugim!!




Maša -> RE: previjanje (Portorož oz. Piran) (30.10.2005 10:09:42)

hvala za trud...no mi smo si izlet organizirali tako da smo se obakrat zrihtali v Kopru/Mercator center...vmes na sreco ni bilo potrebnih intervencij....izletek uspesen kljub oblackom na nebu.

Ciao [sm=smiley20.gif]




Anonimen -> RE: previjanje (Portorož oz. Piran) (23.11.2005 22:37:39)

No,odkar je bila načeta ta tema,je minil skoraj mesec.Medtem se je že fajn ohladilo.In burja kar pihaaaaa!!!Brrr!
Na obali portorož-piran pa niti enega prostorčka za previt te naše ritke!
Dokler je bilo toplo,smo se podojili in previli kar zunaj.Kaj pa sedaj?
Nahranimo se v kakem lokalu.Pa še to sta samo 2,kjer ni zakajeno.
Previjalnice ni nikjer,niti kake police pri umivalniku na Wc-ju nimajo.OBUP!!!In to naj bi bil turističen kraj,prijazen do otrok in mamic?!
Še na smučišču,kamor hodimo smučat,v neki vasi bogu za nogo,v mičkeni koči, imajo pred wc-jem pripravljeno previjalno mizo,koš za smeti in ponavadi še kup plenic (novih,če ti slučajno zmanjka).
No,ja je pač v portorožu bolje poskrbljeno za artistične plesalke,kot za nas in naše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!

LP z obale!




Stran: [1]