Ideje za darila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Ideje za darila (2.11.2005 15:36:46)

Spet brez idej, kaj podariti za NL. Pac sorodnikom in prijateljem. Da ni prevec drago vse skupaj, pa da je vsaj malo uporabno.
Do sedaj sem dala:
-svecnike vlite iz gipsa (pobarvane s črno akrilno barvo in pozlačenez goldfingerjem)
-kozarce oblečene v fimo maso + čajna svečka
-ogledala obrobljena s fimo maso
-pomarančno marmelado
-angelčke iz gipsa, zlate in srebrne na palčki (za v rože npr.)
-piškoti (medenjaki, navadni s sldkornim prelivom barvastim in mrvicami in bla bla, pa orehovi pa marmeladni žepki ... )

Zdaj sem pa brez idej :( Rada bi kaj uporabnega, ne da se samo prah nabira.

Nekaj od teh "izdelkov" mam tut v albumu - http://ribabiba.moj-album.com

Lp in hvala za ideje :)

RB[sm=ribica.gif]

sašaš -> RE: Ideje za darila (2.11.2005 16:13:49)

Oj!

Jaz sem lani delala med z orehi, rozinami in suhim sadjem.

Na lončke (manjše - od marmelade ali česa podobnega) sem nalepila čebelico majo (lepljive barve za steklo) in s konturo napisala srečno 2005, napolnila z orehi, suhim sadjem... čez vlila med, zaprla ter čez pokrovček dala okroglo "fliko" izrezano iz stare kuh. krpe - zavezala z rafijo na katero sem obesila krhelj suhe limone ali pomaranče.

Simpl k pimpl [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Uporabno in lepo.

Anonimen -> RE: Ideje za darila (2.11.2005 19:18:25)

Jaz sem lansko leto naredila okvirčke iz gipsa in jih zlato ali srebrno pobarvala. Nanje sem dala kvadratne sveče, na katere sem s servietno tehniko prilepila božične motive in napis srečno novo leto.

Na okvirček zraven svečke pa sem s pištolo še prilepila dedka mraza, ki sem ga prav tako naredila iz gipsa (modelčki) in pobarvala. Lahko pa gor prilepiš kakšno drugo dekoracijo: cimetove palčke, posušene pmaranče, lešnike, ... odvisno od tega kakšno temo imaš na svečah.

frutka_ -> RE: Ideje za darila (2.11.2005 19:44:57)

Če greš kaj v Ikeo, kupi tiste okvirje, ki so iz naravnega lesa in neobdelani (imaš jih v vseh velikostih;10-15, 9-13, 13-18 pa zelo poceni so. ...). Nato okvirje pobarvaj, nariši nanje vzorčke in morda noter priloži sliko, ki je podarjenec nima. preko slike pa zveži mašnico iz rafije (dobiš jo v naravni, modri, zeleni,beli barvi itd.). Zelo lepo darilo.

Anonimen -> RE: Ideje za darila (2.11.2005 23:26:30)

Frutka, kolk pa so ti okvirji?

LP

frutka_ -> RE: Ideje za darila (3.11.2005 20:03:49)

Ribica, razl. velikosti imajo razl. cene. Jaz sem v poned. kupila 13krat18/2kom za 1.99eur. Manjši okvirji 10krat15/3kom so en euro!
Imaš jih na oddelku s slikami in okvirji, na internetu jih ni gor, so pa pakirani v prozorni foliji in naloženi na lager/paleti. Les je naraven, svetel in se fino barva s temperami.  

Stran: [1]