Izkušnje z vozički za dvojčke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


triglavčica -> Izkušnje z vozički za dvojčke (3.11.2005 15:59:47)

Lepo prosim za pomoč. Z dragim se že počasi razgledujeva po vozičkih, pa sva že čisto zbegana! Jaz navijam za Peg Perego Aria Twin, moj dragi pa pravi da so koleščki premajhni. Ena trgovka je tudi rekla, da sedeži ne grejo čisto v ležeči položaj, ampak kakor vem imajo vsi podobne vozičke, pa to ni kakšen večji problem, ker prve mesece ne hodiš dosti z njimi okrog.

Zelo bi bila vesela vaših izkušenj kateri vozek za dvojčke je najbolj praktičen, pa varen obenem.





tinatona -> RE: Izkušnje z vozički za dvojčke (3.11.2005 18:26:30)

Haj!

Jaz sicer ne vem kateri voziček je najbolj varen. Ti bodo punce povedale ki jih imajo. Je pa fajn da si veliko zunaj. tudi na začetku (razen takoj po porodu).

LP Tina




mujcek -> RE: Izkušnje z vozički za dvojčke (4.11.2005 9:21:29)

Midva sva nabavila peg perego duette, pa bomo kmalu izvedeli kako se obnese. Za tega sva se odločila zato, ker je zaporedni oz. ožji.
Drugače pa sva si tudi želela kakšnega z velikimi kolesi, ampak kaj mi koristijo kolesa, če marsikje ne bi mogla skozi vrata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




mirka -> RE: Izkušnje z vozički za dvojčke (12.11.2005 22:00:59)

Mi imamo Hauckov duo shopper. Vozek je super. 
Ko sem kupovala sem gledal ana sledeče:_ da gre skozi vsa vrta in v lift; da je lahek, da se lepo zloži. In takega tudi našla
V trovini Ariel je bil 59.900 SIt, jaz sem ga pa kupila v Avstriji v Toysu za 130Evrov.
Je zelo lahko vodljiv, lahek, ozek tako da gre z lahkoto skozi vsa vrata in v lift. Zloži se tudi zelo dobro in enostavno tako da mi ne zavzame veliko prostora v avtu.
Kolesa so pa srednje velika tako da mislim da tudi po zimi ne bo problemov. Sedaj je pa super,z eno roko ga lahko vozim.
Presodi pa sama.
Adio!
M[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]




lucios -> RE: Izkušnje z vozički za dvojčke (24.11.2005 8:42:51)

Mi uporabljamo Aria twin že 14 mesecev, se pravi, da smo dali skozi že vse letne čase. In moram reči, da sem ZELO zadovoljna z njim. Uporabljam ga že od začetka. Sedeži gredo dovolj v ležeči položaj, vsaj mi smo to uspešno prakticirali. Kupila sem še od Haucka zimski vreči, tako da smo lahko pozimi brez skbi odšli na sprehod[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! In tudi sedaj sta še uporabni.
Sedaj, ko sta pa punci že "veliki", se pa dajo sedeži nastavit v čisto sedeči položaj, kar nekateri vozički ne omogočajo. Pa še prednja mizica pride zelo prav, ko že sami sedijo, saj jih pol ni treba imet privezane še čez rame, ampak je dovolj samo čez pas, tako da lahko lepo sedijo in opazujejo naravo. Če se pa hočejo nagnit naprej, jih pa mizica ščiti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ne vem, zakaj so kolesa problem[sm=smiley25.gif]. Res da so večja lepša, vendar gre s temi ravno tako dobro po ravnem in makadamu in tudi travniku - smo vse preizkusili, pa še vedno funkcionirajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Zloži se kot marela, tako da gre v prtljažnik-vsaj v mojega, povrhu je pa še zelo lahek.

Jaz ti ga priporočam, odloči se pa sama.

Lep dan še naprej!!




Stran: [1]