servetki na ploščice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

ksenija. -> servetki na ploščice (4.11.2005 23:52:18)

Rada bi polepšala ploščice v kuhinji. Pa me zanima, če ima katera kaj izkušenj z tem kako. Se to potem kaj poškoduje?

Anonimen -> RE: servetki na ploščice (5.11.2005 9:44:02)

MIšliš to s servietami?

Mi smo to delali v otroškem klubu v Moravskih Toplicah.
Ploščic ne moreš poškodovati. Saj je samo lepilo in servieta. Lepilo ti svetujem, da kupi raje tisto, s katerim se dela serviatna tehnika na sveče, saj  jih boš lahko tudi tam uporabila. Obratno žal ne gre, ker so sveče vnetljive.

Pa kupiš lahko strukturni sneg, ki ga s čopičem nanašaš na ploščice. Ko se posuši zgleda kot pravi sneg.

tinatona -> RE: servetki na ploščice (5.11.2005 10:09:32)

Lahko pa tudi z lepljivimi barvami kaj narišeš, pa potem na ploščice nalepiš. Jaz sem tako okrasila prijateljičino kopalnico.

LP tina

lucika -> RE: servetki na ploščice (5.11.2005 10:49:05)

jaz imam na wc-ju servietke premazane s prozorno barvo za steklo. v kuhinji sem pa lepila kar z lepilom za servietno tehniko. sem najprej mislila, da ne bo slo dol, pa sem poiskusila na eni, in gre. namocis in gre dol. ko ti enkrat ni vec vsec. pa nad stedilnikom jim ne pase prevec, ker je prevroce, ocitno. vseeno zgleda lepo, sam ocitno se bodo prej unicle. sicer pa...lahko se menja vsak teden, tak je enostavno in poceni.

veselo ustvarjanje!

Stran: [1]