pety78 -> RE: septembrke 2005 (14.5.2007 11:13:30)
|
O, tolk sem napisala, pa me je ven vrglo. Zdaj pa bolj na hitrco... Tažana, jaz bom Vida septembra vpisala v Deteljco, tako da upam, da kaj pripomorem k tvoji zaposlitvi. Nohtki so tudi nam delali nekaj preglavic, sedaj so pa ok, sicer je včasih še malo pordelo ob palčkih, ampak mislim, da ga ne boli. Mu jih pa ne režem tako zelo, da bi se mu lahko zarastli v kožo. Govor: povezuje že tudi tri besede skupaj, kot so ati šou papa, dedi auto pejau, drugače pa ati aja, teta aja, papa, ....pove, ko gledava knjigico, kaj dela muca (piše, poje, aja, pleše, ...). Je mala papiga, vse ponavlja za nami. Zadnjič je rekel poka duš, ko je dedija slišal. Mormo fejst pazit. Zapoje že kuža pazi in muca maca, ampak samo prvi dve besedi, nadaljuje pa mamica. Sem opazila, da mu šumniki gredo že skor od začetka. Čist lepo reče kuža, deča (rdeča barva, ki jo vedno prepozna), šou (šel), piše, žiža (sosedova Živa),... No, na kahlico pa še ne gremo. Se sicer vsede gor, v hlačah seveda, gleda risanko in žveči žemljco. Da bi ga z nago ritko gor posadila ... ni šans. Tudi jedec je bolj slabi. Ma, od teh bolezni nima apetita in res malo poje. Je čist suhcen. Sploh ne vem, kaj naj naredim, so mu vse hlače prevelike v pasu. Joj, kolk pa obožuje tobogane, da smo mu ga morali kupit v soboto. Gre sam gor, se sam dol spusti in zakriči piiiičiiiiii. Evo, sedaj pa tudi jaz piiičiiim. Imejte se lepo!
|
|
|
|