teta beta -> RE: septembrke 2005 (24.9.2007 22:02:08)
|
Pia, krasna tortica. Pety, tvoja je itak profesionalna (a sploh imaš tako velike pekače in pečiso ali jih potem sestavljaš?) Nina se mi pa zdi, da se je že ful spremenila, odkar sem jo zadnjič videla; kot da bi stara že 3 leta ali več. Res, prava punca. Pety, jaz tudi ne vem, kaj bi ti svetovala glede Vida. Nimam pojma, kaj je to, mogoče res kt je rekla 2ursae, da te pogreša in ti mogoče na tak način kaže, da ti to zameri. Mogoče ne bi smela tega napisat, ker ti bo gotovo še bolj hudo, ker pomagati itak ne moreš. Razen, če ga daješ zvečer kasneje spat, da bosta dlje časa skupaj, pa ga potem odpelje zjutraj tašča v vrtec malo kasneje, ob 9. npr. Pri nas takega obnašanja zaenkrat hvalabogu še ni, le kadar se zbudi iz popoldanskega spanca (ki je zadnji mesec praviloma v avtu), ima včasih to foro, da sama ne ve, kaj bi in ji nekaj časa nič ne paše. Take ihte, kot jo opisuješ, pa ne. Nika, ograja na slikici zgleda prav luštna. Sicer pa težko kaj rečem, ker je veliko odvisno tudi od okolice (strnjeno naselje, posamezne hiše, bližina ceste...). Meni so všeč tudi železne ograje (in pa tudi lesene). 2ursae - spanje; Daša je dobila za rd eno dekico od Tweetyja in sem jo poskšala nasrat, da je ta dekica samo za malo posteljico, njeno, za v kinderpet. In je celo privolila in šla ležat v posteljico in se pustila pokrit s kovtrom in dekico in ležala, poslušala pravljico, vmes 5x pila vodo, ampak se brez težav ulegla nazaj, na koncu pa je vstala in rekla, da bo ona pa raje z rožicami pokrita (z najino posteljnino, torej). In je zaspala v najini postelji. jo bom potem poskušala prestavit, ko grem še jaz tja. Darila - jaz sem včeraj ugotovila, da so najbolj zanimiva čisto x darila, ki jih kupijo ljudje kar tako, za zraven. Pri nas namreč piščalka in pištola za milne mehurčke. Daša je včeraj skoz piskala in ko so se potem ljudje "ustrašili", se je smejala za dol past. Mi je bilo pa ful zanimivo, ko sva obe s svakinjo kupili unicefova darila. Jaz sem nečakinji kupila unicef spomin, ona pa Daši unicefovo punčko Špelo. To je unikatno izdelana punčka iz blaga in volne. Zares luštno darilo, če bo katera kdaj hotela razveseliti otroka in še storiti kakšno dobro delo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Lepo se imejte, moram iti mojemu kaj zlikat, da bo imel revež kaj za v službo oblečt. je že šel pred več kot pol ure spat, ker je bil tako utrujen, jaz se mu bom pa tudi kar kmalu pridružila. Lahko noč!
|
|
|
|