"Ta nove" 27.dan (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


rikica -> "Ta nove" 27.dan (12.11.2005 11:17:40)

Ojla!Danes sem pa jaz odprla temo,zgleda,da ste včeraj bile MARTINE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]No danes imamo OH dan.Jaz bom jedle mlince in rdečo zelje.Grem pa danes na dva rojstna dneva,upam da se nebom preveč pregrešila.Uživajte!!!




total -> RE: "Ta nove" 27.dan (12.11.2005 11:30:31)

Danes brez hujšanja,malo bomo grešili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




asija -> RE: "Ta nove" 27.dan (12.11.2005 15:21:30)

Punce jaz sem še med vami. sploh nimam časa za RR. Kar naprej skačem do parcele, ker mi delajo fasado in montirajo kuhinji. Jih moraš nadzorovati, drugače ti kar hitro kaj "zajebejo".

Total midve sva isti kar naprej grešiva in imama najležje zastavljen cilj. Tudi jaz še 3 kg in sem srečna. Potem pa ko se preselim v novo bajto bodo nove skrbi in ne bo časa za hrano. Pa še bankrotirali bomo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Jaz bom si jutri pripravila zeljno juho in jo bom jedla do petka, ker v soboto grem na zaključek s službo. Nazadnje sem zgubila 2 ali 3 kg in jih nisem nazaj dobila. Res deluje in še dobra je.




Stran: [1]