kako se znebiti poporodnega trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Marjana-5 -> kako se znebiti poporodnega trebuha (15.11.2005 22:50:05)

Punce, ali imate tudi vi probleme s trebuhom po porodu? Rodila sem dvakrat v kratkem obdobju in v prvo se mi je stanje kar hitro popravilo, v drugo pa ne gre tako hitro. Zredila se obakrat nisem veliko, vendar zdaj kar ne morem shujšati nazaj še teh nekaj kil, da bi se lahko oblekla v stare hlače. So mi preozke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] pa ne vem, ali je to zato, ker imam razširjene kosti, najbrž pa svoje doda tudi salo na riti in trebuhu.

Na živce pa mi gre predvsem trebuh - kot da bi imela nekaj centimetrov kože preveč. Ko se najem, včasih zgleda, kot da bi bila še noseča.

Sem 4 mesece po porodu in me zanima, če veste, kaj je učinkovito za odpravo tega problema - trebušnjaki ali druge vaje, ali obstajajo kakšne kreme, ki zategujejo kožo....

Še to - na žalost ne dojim, tako da mi to ne bo pomagalo k popravitvi stanja.

Včasih je obstajal forum po porodu, kjer si lahko pisal kaj takega, zdaj pa se mi zdi, da tak forum manjka, ker npr. ta moj problem ni povezan samo s hujšanjem, ampak bo najbrž treba narediti še kaj več, kot samo manj jesti. 
lp vsem!





miševi -> RE: kako se znebiti poporodnega trebuha (15.11.2005 23:04:02)




Marjana-5 - pojdi na forum Dojenček in tam boš našla tematiko z naslovom Po porodu.






Stran: [1]