tincci -> RE: novemberke 05 (12.4.2007 6:11:04)
|
Sanja, princeska je po starem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...nerada tukaj pišem, ker tudi mene ena raglja spremlja in je na tekočem, da se poročim, kako je s hano, kolikokrat seksam s svojim ... zato ne pišem več o mojem življenju, ampak ga samo še živim. noben se ne bo naslajal nad našo zgodbo in se z njo tolažil kak dan, ko se bo otrok mu metal po tleh, ker ne dobi lizike. sicer pa vsak bije svoje bitke. ne bojujte se še med sabo. ...ne štekam čisto vseh teh vohunov in podobnega, ampak mi pade v glavo samo to.. kako to, da vedno, ko je več žensk na kupu, skoraj vedno rata kokošnjak? Že pri Big brotherju me je sram bit ženska, ampak da se pa tud klele kr nekaj vohuni pa nosi naprej pa ne vem kaj, jao. Enim ni jasno čisto vse, saj ne vem, kaj naj drugega rečem. Naty, drugič mi ZS pošlji, to še pogledam. Tudi kera druga mi lahko, bom vesela. Drugače sem pa že dolgo ven iz vašega kluba, sej veste. se raje osebno dobim s kakšno kakor pa da se javno izpostavljam.
|
|
|
|