Rok_LM -> RE: novemberke 05 (20.4.2007 7:19:28)
|
Tincci, bolj ko berem o vaših problemih s Hano, vedno bolj neverjetna se mi zdiš, da se ti ni že odpeljalo. Upam, da se boste nekako zvlekli ven. IZVIRNO SPOROČILO: tincci Kje si dobil filter za vodo, a si ga kar na glavni ventil dal? Ker jaz ravno ne bi imela na vsaki pipi posebej Na glavnem dovodu v hišo imam najprej grobi mehanski filter za vso vodo, ki pride v hišo, da zadrži razne smeti, kamenčke... Nato se mi dovod razdeli na dve veji. Ena gre v WC kotličke in pralni stroj, katero dodatno ne čistim, na drugo vejo , ki gre na pipe v kopalnici in kuhinji, pa sem dal še dodatne filtre in sicer fini mehanski, KDF in aktivno oglje. Vse filtre imam montirane na glavni cevi v kleti. Lahko pa se potem odločiš še za osmozo, ki pa pride samo poleg ene pipe v kuhinji. Ta ti vodo očisti v nulo in ti iz vode pobere popolnoma vse, od težkih kovin, pesticidov, nitratov... in dobiš ven samo čisto vodo. V to napravo, bi lahko zlival gnojnico, pa bi ven prišla čista voda. Podjetij, ki prodajajo filtre imaš kar nekaj. Jaz konkretno sem jih naročil pri podjetju TOME d.o.o., Kneza Koclja 57, Ljubljana. Tam je en gospod Mesec Bojan, ki ti bo razložil vse kar rabiš.
|
|
|
|