2ursae -> znebili smo se nastavkov, zdaj pa .... (17.11.2005 18:36:20)
|
Z nastavki sem dojila 2 meseca, to je do včeraj, ko mi je svetovalka LLL po telefonu priporočila, naj se jih znebim. Mislila sem, da bodo problemi, da sinko bradavice ne bo hotel zagrabiti, pa jo je brez težav. Težava je sledeča: ko se je dojil z nastavki, je jedel 10-20 minut in po podrtemu kupčku še malo, zdaj pa je 5 minut dovolj in po kupčku za dojko ni več zainteresiran. Seveda se sprašujem, ali dobi dovolj mlekca. Ali je možno, da pri pitju brez nastavka mleko hitreje teče in se otrok zato hitreje naje? Pri tem da mi dojke ne izprazni, se pravi, da bi lahko še jedel, če bi hotel. Ne vem pa, ali je res sit ali pa mu ni všeč, da ni nastavka, na katerega je bil navajen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Najbrž bi sitnaril, če bi bil še lačen. Ima katera podobno izkušnjo? Se otrok prej naje, če se doji brez nastavka? Pa še to - če po obroku malce polije, ali to pomeni, da se je najedel? Po mojem razumevanju otrok polije tisto, kar je viška. Drži? pozdravček [sm=muca.gif]
|
|
|
|