soncek&luna -> RE: Tiste, ji ste rodile na Jesenicah (22.11.2005 14:56:59)
|
jaz sem rodila na jesenicah pred mesecem dni... res vzemi s sabo se kaksne hlacke za enkratno uporabo.. tam jih dobis samo 4do 5 kom (vec ti jih ne dajo)... kupis jih v sanolaborju, mislim, da so 60 sit ene... vlozkov bos imela dovolj, jih tudi same vsako jutro prinesejo, ce ti vmes zmanjka, dobis brez problema... spalno srajco in brisace tudi lahko dobis kolikor hoces in kadar hoces... je vozicek stalno na hodniku... boljs pa je ce res s sabo vzames mogoce kaksno svojo spalno srajco...une tam so res grozn vroce... vzemi se kak nastavek za bradavico, ce ti bo mali rano naredil (to zelo nerade dajo), pa dojenje forsirajo 100 na uro pa eno flasko si prinesi s sabo.. tisto s sportnim cucljem, da bos lahko pila med dojenjem pa ne pozabi na polnilc za gsm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa copate z gumo na podplatih kot so ze napisale.... sestre so naceloma prijazne... razen ene par, za katere sem se sprasevala kaj sploh delajo v porodnisnici... edina cvetka, ki jo imajo vse pa je ta, da ti vsaka, ki pride v sobo in jo vprasas kaj, pove drugac... poskusi, bos videla... jaz sem bila na koncu ze cist zmesana srecno in naj ti hitro mine
|
|
|
|