"Ta nove"....38.dan (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


CUKRČEK -> "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 6:17:32)

Ola, suhljatice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],
kako? Mater je zunaj mrzlo.....me je skoraj odpihnilo ket tako piha. Na srečo sem fajn "pri sebi", da me ne more kar tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja, danes bom pa po dolgem času segedin jedla. njama njama
PA zraven eno črno žemljico in bo želodček zadovoljen. JAz pa še bolj.




tjaga -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 6:29:33)

Oj, jutro,

spet druga po vrsti na temi. Ali ni to malo čudno?A ste vse hujšarice razen Cukrčka doma na porodniški? No tudi za Splišni vem, da ni. Kaj pa ostale?
Včerajšnji dan, ki je bil do 18.00 ure uspešen, se je na koncu sprevrgel v manjšo požrtijo, saj sem za "sladico" pojedla eno tuno. [sm=smiley9.gif] Potem sem se pa spat odpravila. Mislim, karakter pa tak (bljak).
Saj bobolje. Malo več energije bi morala imeti za sobno kolo, pa bi bilo tudi nekaj. Saj ne, da z rezultatom (-7 BTW) nisem zadovoljna, vendar bi bilo lahko še bolje. Ko sem prejšnjič hujšala, sem v 45 dneh, kolikor sem zdržala, shujšala 6 kg. Torej tokrat vodim, jeeeeeeeeeeeeeeeee.
Oprostite monologu.
Danes si bom privoščila pa eno solato in kos mesa. Še ne vem kakšno izbiro bodo imeli v Intersparu. Za zajtrk pa imam v službi klementince mandarince.
No zdaj pa grem. Danes malo prej, da se glavni gneči do Ljubljane izognem (moja pot čez Katarino je malo nevarna v teh razmerah).
Adijo, bodite pridne.





rikica -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 10:58:55)

Oj!Jaz sem še vedno na porodniški,še 4mesece in pol uživancije.Tudi še dojim zato gre pri meni vse skupaj počasi dol.Držim se da ločujem hrano,samo več pojem kot bi mogla.Imam pa v planu,ko končam z dojenjem da grem eno rundo skozi tako kot je treba.To imam zdaj predpriprave[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].No danes bom jedla tako kot ponavadi na ta dan piščančje meso pečeno z polno zelenjave in radič.Zdaj pa greva z mojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]malo ven,da prvič v življenju vidi sneg,jupiiii.Lp




biba.73 -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 11:09:41)

Čau!

Jaz imam pa danes na jedilniku samo vodo in me že od kar sem vstala iz postelje zebe, tako da si grem zdaj skuhat čajček No.3. Po službi pa sploh ne bom šla takoj domov, da me ne zanese preveč v kot kuhinje, kjer stoji hladilnik in se bom kar malo potepala, če seveda ne bo premrzlo. Pa pomoje je najboljše, da danes malo prej smuknem v posteljo, da me zvečer pred TV ne zgrabi kakšna volčja lakota.

Mnjam voda, čaj. Ni boljšega za danes. No ja, se moram malo vzpodbujat, da mi uspe do jutri.




Anonimen -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 14:12:41)

Jaz imam danes B dan in se bom mastila z odojkom. V bistvu s svinjskimi rebri, ful lepimi, nemastnimi, s kožo povrhu. No, kože najbrž ne bom zmogla, bom pa poskusila. Pa zeleno solato zrave, pa kakšen kos sira pred tem, da se meso pogreje, tudi ne bo ušel. Moram si malo privoščit na tale beljakovinski dan, ker sire in suhe salame res pogrešam. Pa potem na ta dan malo burbončice preizkušam, če so še tako srečne ob teh okusih.




Anonimen -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 14:15:09)

Jaz sem pa pravkar pohan sir, pa brstični ohrovt pa koren kuhan, pa zeleno solateo, pa čisto malo ovsenega kruha.




Anonimen -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 14:19:10)

Bolje bi bilo, da bi kar oves.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




baguSka -> RE: "Ta nove"....38.dan (23.11.2005 14:27:00)

Ojla. Jaz pa mam dons Š dan in sm glihkar pojedla kupček pečenga krompirčka v koščkih z vegetko. Mmmm... Šeee! :) Zvečer pa si bom kr kokice prvoščla. :) O kilah pa raj ne bom govorila, ker mam itak tko čudn. En dan več, drug dan mn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mam pa trenutno na obisku tud tetko, tko da komi čakam da je ne bo več, da vidm kaj bo pokazala tehtnica. :)




Stran: [1]