Menjava obraza (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika



Sporočilo


Urška* -> Menjava obraza (2.12.2005 23:46:01)

Ojla!

Eno vprašanje! Iz spleta sem si kopirala dol že eno narejeno voščilo za Božič. In je pač tam en fantek, jaz pa bi rada samo obraz menjala, se pravi namesto fantovega obrazeka, bi bilo od mojega sina. Ostalo pa bi ostalo enako. A je to možno naredit s programom Corel Draw?? Ali s katerim drugim?

Hvala




Sajo -> RE: Menjava obraza (3.12.2005 0:34:20)

Ja tudi z korelnom se da to naredit, čeprav bi jaz priporočal Photoshop s katerim se to veliko bolje naredi




Urška* -> RE: Menjava obraza (3.12.2005 15:08:19)

Sajo hvala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Bi pa imela še eno prošnjo. Imam tudi Photoshop, a bi mi lahko namignil kako se to naredi, ker nimam pojma! Ne pri enem ne pri drugem programu.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Menjava obraza (3.12.2005 21:36:31)

Jaz sem delala zdaj tri dni s corel photo paint 11 in je cist simpl .. gres na Image in exract pa potem obrezes, poradiras itd :) Cist simpl :)




Urška* -> RE: Menjava obraza (4.12.2005 20:28:08)

Ribica hvala!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mi je uspelo! Čeprav moram priznati, da sem si mislila da bo šlo bolj na izi. Ampak je treba bit kar natančen.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Sajo -> RE: Menjava obraza (5.12.2005 21:08:45)

Saj v photoshopu je bolj izy, namreč odpreš obe sliki, se pravi sliko tvojega sinčka in sliko voščilnice, potem na swliki od sinčka obrišeš obrazek z lasom in potem izbereš spet puščico in enostavno primež obrazek in ga preneseš na sliko voščilnice na mesto kjer naj bo obrazek, prilagodiš velikost in potem z orodjem, mislim da je blur, zagladiš robove da se skrijejo napakice in slika je gotova, če znaš nimač kaj delat več kot minuto ;)




Stran: [1]