Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Prehrana otrok



Sporočilo


kepa* -> Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 19:48:44)

Naš mali bučko zelo nerad pije, še najbolj mu ustreza, če pije iz kozarca, magičnih lončkov in podobnih zadev ne mara. A ob pitju iz kozarca tako polivava, da je joj. Sploh ne zna pit, pač pa srka kot en kužek. Jrziček ima zunaj pod kozarcem.
Obstaja kaka tehnika, da ga tega naučim, ali pač vaja dela mojstra?




April -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 19:58:11)

ja imaš prav, vaja dela mojstra. Moj osem mesecev star sinko že en mesec pije iz kozarca in zmeraj manj poliva. Na začetku pa sploh ni vedel kam z jezičkom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .




urši* -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 20:05:40)

čaw!!!
Luka full rad pije po slamici.probaj, mogoče mu bo všeč!!!

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Magi* -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 20:27:27)

jaz ji dam kar v štamperle. je manjši kozarec in ga sama lahko prime in lepše ven pije. vendar je problem, ker hoče včasih "na hitr enga ruknt" (kot se za štamperle spodobi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) - pol je pa cela polita. najbrž res vaja dela mojstra.




b.nika -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 22:24:27)

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ni hotel piti ne iz flaške, ne iz magičnih lončkov. Potem sem pa poiskusila kar iz kozarca. Na začetku je full polival, ampak, vaja dela mojstra. Sedaj pri 8. mesecih pije lepo in ne poliva.
Iz kozarca pije od 4.meseca naprej.




HuAnita -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 22:45:42)

Naša vadi en enih takih velikih skodelic - ki so podobne tudi lončkom za kakav - imajo ročaj, ker so kar težki, jih ravno prav še lahko dvigne, da se ne more politi. seveda se pa to zgodi pri 'tršem' odlaganju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Bo že. Najlepše pa pije kar iz fstekleničk od Frutka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se že en spomnim, kdaj jo je to prijelo, samo tisto majhno stekleičko že lepo prime in iz nje lepo pije, ker ima široko ustje.




dix -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (29.12.2005 22:53:06)

Naš je najprej vadil s praznimi kozarčki nakar smo ga naenkrat zalotili kako si je ukradel kozarec iz radiatorja v bratovi sobi in lepo pil iz njega brez da bi kaj polil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Cikica -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (2.1.2006 13:18:26)

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]je kar hitro začel piti iz kozarca,sicer pa tudi še sedaj ima magični lonček ampak raje pije iz kozarca.Na začetku je tudi več polil po sebi kot kaj spil zdaj pa je že pravi mojster[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].V vrtec pa smo morali prinesti kozarce,bolj plitve in samo iz tega pijejo in se mi zdi super.Daj mu v manjši kozarec.
 
[sm=kuza.gif]




Anonimen -> RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? (19.1.2006 17:31:57)

Prej kot začneš bolje je. Mi smo imeli dokaj pozno(še pri 1 letu) flaško), vendar sem po 1 letu flaško zamenjala z kozarcem, če pa smo kje vzunaj, ali tudi doma, za lažje pitje pa uporablja slamico.
Slamica in pitje iz kozarca namreč ne povzročata kasneje težav pri izgovorjavi šumnikov in sičnikov.




Stran: [1]