čudni znaki? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


Ulla -> čudni znaki? (3.1.2006 11:19:54)

Pozdravljene,
hmm kako naj začnem. V soboto 31.12.05 je bil moj 29 dan, ki naj bi pršla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], vendar je ni bilo, na 31 dan je dopoldan prišel tak rjavkast izcedek, popoldan pa tudi malo več krvavega izcedka pomešanega s sluzjo, ponoči, ko sem mirovala ni priteklo nič, danes dopoldan je priteklo nekaj madežev rjavega izcedka, da bi se ulilo, tako kot se pri  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] se mi pa še ni?? Moj men. ciklus je tko 28 do 29 dni. Testa še nisem delala, ga še ne upam, da ne bom razočarana. Aja z mojim dragim se trudiva 8 mesecev.

Tko, da nevem kaj bi blo to, malo me je strah te krvavitve včerej, če sem slučajno noseča? Ali je imela kakšna podobne znake oziroma izcedke?Ker drugače drugih znakov pa nimam, edino včerej me je bolel trebuh tako kot bi dobila  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Upam, da se mi ne bo ulila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Hvala vsem za pogovor.




enia -> RE: čudni znaki? (3.1.2006 12:48:10)

Joj, ne vem kaj bi to lohk blo. Jest sem tud mela 5. decembra 2-dnevno krvavitev, ki je bila samo na wc papirju. Sicer ni blo rjavo, ampak svetlo rdeče. Od takrat pa še nič. Zdej čakam, kaj bo. Me pa tud skoz že trebuh boli, kot da bo pršla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
Pravjo, najbolj da narediš test. Ne vem, kaj nej še druzga rečem/napišem.




inja2 -> RE: čudni znaki? (3.1.2006 16:19:26)

ojla buhvald

kako je kaj s tabo, a je že prišla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ???
ali si že delala test




Ulla -> RE: čudni znaki? (3.1.2006 17:11:05)

a ni nubena imela krvavitve potem je pa ugotovila, da  je noseča? No meni se je sedaj popoldan že malo bolj ulilo, tko da pričakujem zvečer [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Spet nič ta mesec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Sulfinija -> RE: čudni znaki? (3.1.2006 17:51:27)

Ojla!!!!!!

Meni se je tole pojavilo mesecea novembra.Na dan M ki je tudi vedno točna se mi je porikazal rjavkast izcedek in je trajal dva dni.POl pa [sm=hudicek1.gif] ni bilo in sem šla po test in na moje veliko veselje sem po 30.mesecih truda zagledala magični + na svojem testu.Vendar v pete tednusem spet dobila izcedek,bila en teden v bolnici na mirovanju vendar je najini [sm=duda.gif] nehal biti srček v 8t5dni in sem morala na abrazijo.
V petek bo 5.teden po abraziji vendar moje M še vedno prišla naj bi okrog 30.12 po datumu in je ni in ni.Mogoče je izostala zaradi abrazije ali opažam tudi da non stop letam na wc,kot pred tem,ko sem bila [sm=nosecka.gif] in pa tudi zvečer me daje neka čudna slabost ki traja tudi sedaj.
Vendar jaz sem se odločila,da ne bom v negotosti živela da bom kar jutri zjutraj naredila test in si bom pač na na jasnem kaj in kako.

LP Mojca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]




Ulla -> RE: čudni znaki? (3.1.2006 19:45:28)

Meni je začelo kr neki kaplati, vendar samo takrat ko grem na lulanje, ko se malo napnem, ko pa hodim in delam pa ni nič madežev na vložki, tko da nevem??? Jutri zjutraj bom tudi jaz naredila test, da vidim, al moja psiha uravnava tole [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], al pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. LP




Ulla -> RE: čudni znaki? (4.1.2006 16:28:23)

No danes se mi je ulilo, tko da zopet razočaranje, vendar enkrat bo že uspelo.




Sulfinija -> RE: čudni znaki? (4.1.2006 16:31:49)

Ulla!!!!!

Joj mi je ža zate.Joj tudi meni se je začel krvavkast izcedek in se bo danes ali pa jutri vlio moja prva M po abraziji ne morem ti povedati kok sem vesela,da boma šla v akcijo.

LP Mojca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]




Suana -> RE: čudni znaki? (4.1.2006 18:44:48)

ulla .žal mi je !!!toda ne obupaj in v nove boje!!
lp suzana[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




Ulla -> RE: čudni znaki? (5.1.2006 15:32:03)

hvala vsem za lepe besede, ko se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] konča bomo zopet na 2 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/sloncek.gif[/image] . LP




macca -> RE: čudni znaki? (5.1.2006 15:40:58)

Mi2 se že dve leti trudiva, pa se nič ne prime! Prvič pa je ratal čez dobrih 5 m, a žal se je končalo s ss v 6t. Ko em zanosila, sem pa imela na dan, ko bi morala priti M in pa še kakšen naslednji dan rjav izcedek, ne premočan. Pa me zanima, ali to pomeni, da nosečnost ni v redu, ker večina nosečnic nima, ko enkrat zanosijo, nobenega izcedka več.
Ulla ne sekiraj se preveč, bo že! vse ob svojem času, pravijo! Veš kolikokrat (koliko mesecev) sem bila že jaz razočarana! najhuje je tisti dan, ko pride neželjena M, potem pa mine in spet pridno [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/sloncek.gif[/image]! Lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/muca.gif[/image]




Ulla -> RE: čudni znaki? (7.1.2006 12:54:33)

Macca, mislim, da ni s tem nič narobe, če imaš nekaj rjavkastega izcedka, jaz poznam veliko nosečnic, ki so imele ta izcedek in so srečno donosile, nakar pri drugem otročku pa kar nekaj nocečnic ni imelo izcedka. Kmalu bomo začeli delati, ker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] se počasi že končuje.LP




Naja30 -> RE: čudni znaki? (7.1.2006 14:52:31)

Se strinjam z Ullo! Sicer pa lahko svojega G vprašaš, da boš bolj sigurna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




andreja84 -> RE: čudni znaki? (11.1.2006 0:13:31)

no pa da se jst mal pojamram.zadnjo redno menstro sem imela 2.12 in potem dan po bozicu prsla krvavitev ki je bila samo na papirju trajala dva dni..za test pa nevem ali je prehitr da ga grem delat.




Anonimen -> RE: čudni znaki? (11.1.2006 8:44:19)

Draga Andreja, sva skoraj na istem: prvi dan zadnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 7.12, okoli božiča zjutraj 3 dni zapored rozast flekec na papriju... S testom še čakam. Do naslednje nedelje.




inja2 -> RE: čudni znaki? (11.1.2006 14:36:45)

andreja84

jaz bi na tvojem mestu naredila test
držim pesti da si nova [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

lp, m[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




hebeba -> RE: čudni znaki? (11.1.2006 18:59:26)

Mojca!!!

Sem vesela dobre novice! Zdaj pa le pridno [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
In držim pesti, da bomo čimprej zvedela dobro novico o novi srečki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!!!!

Pa en lep, sladki pozdravček [sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




andreja84 -> RE: čudni znaki? (11.1.2006 23:28:08)

mal se mi zgodi zdi za test.sicr mi je ena ki ga je vidla ta zadnjega rekla da je velika moznost da sm srecka.ampak nevem.sm se odlocla da pocakam s testom,do dneva ko bi mogla pridt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].ceprav mam obcutk da je ne bo 




Stran: [1]