ODLOČNE, 3. DAN (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Anonimen -> ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 7:15:58)

Dobro jutro hujšarice! No, danes sem pa jaz prva. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tudi včerajšnji dan je minil brez grehov [sm=smiley20.gif], danes pa nas čaka OH dan. Že sinoči sem si naredila testo za pizzo, narezala sem si papriko, danes pa grem kupit še čebulo za na pico in gobice, ter seveda sladico!
No, moram povedati, da sem se včeraj končno stehtala, malo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] a tako vsaj vem kje sem! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Kaj pa boste ve danes kuhale? Pizzo, testenine ali kaj drugega?




muki1 -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 7:22:58)

Jutro. Jaz bom danes dve jabolki, testenine z paradižnimovo omako, v kateri je tudi malo paprike in ena bučka, pa ful sem si fajn začinila. Za večerjo pa kremšnit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Jaz koza se pa vsak dan tehtam. Zdaj sem na prednovoletni teži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Hm, če bi šlo dol šest kil, jaz bi bila blagoslovljena. Do idealne teže mi manjka kao 9 kil, samo jaz sem ziher, da toliko ne bom šla dol. Pa še tehtala bi manj kot v srednji šoli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Za danes nimam skrbi, da ne bi zdržala. Skušnjavam sem se uspešno uprla tudi včeraj. Smo bili v Šparu, mimo kruha sem šla  stisnjenih zob [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Jutrišnji dan me malo skrbi, to bo moja prva preizkušnja moje odločenosti. Zaenkrat sem prepričana, da bom držala, ampaklakota je velik mojster. Jutri bom ziher potrebovala vašo podporo.




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 7:24:17)

Dobro jutro za vse!

Pa en link, da boste boljše volje, ko je ravno danes OH dan!

www.mackice.gajba.net





Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 7:29:29)

Jaz sem že pojedla eno hruško, ker sem se vstala ob 4.15. Drugo bom morala počakat na to, da pridem domov, to pa ne bo pred eno. Malico sem namreč pozabila doma, v šoli pa imamo danes hrenovke in čaj - brez sadja... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Pa nič hudega. Včeraj sem stopila na vago in je že pokazala malo manj!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (Sicer par dag, pa vseeno!)




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 7:30:26)

Muki, jutri bo res kriza. Kokr sem se veselila današnjega dne, se pa jutrišnjega bojim. Ampak VEM, da bom zdržala. Sej se bomo tuki podpirale ena drugo.
Me pa zanima, če boste jutri jedle samo sadje ali tudi kakšno zelenjavo za kosilo???
Pa jaz sem se danes zjutri spet tehtala in je točno 0,5 kg manj kot včeraj. Sam se ne veselim, ker možno, da pa jutri pokaže celo kilo več. POnavadi je pri dietah tako.

Skutica, linka pa ne štekam - kaj početi z njim? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tejčica -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 7:52:11)

Juuuutrooo!

Pa je že 3. dan in to najboljši dan. Jaz bom za zajtrk pojedla 2 hruški, za kosilo bodo pa definitivno makaroni, samo še ne vem s kakšno omako. Za večerjo bo pa problem - res se ne morem odločit kaj bi večerjala. Sicer je idej veliko, ampak težko se je odločit za eno. Običajno bi kar vsakega po malo (beri veliko)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], za dieto pa mislim da to ne bo ravno najboljše.




mala maja -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 8:19:53)

evo pogledala v knjigo. nej prosim kera napiše na tam kam spada[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  ker res ne morem pisat mam malega v naročju.

Poleta spata na OH dan. pa na ta dan lahko ješ makarončke z droptinami.pa ovseni kosmiči so tud OH

Danes lahko ejste polento z vmešano zelenjavo

Jaz bom verjetno delala makarončke in solato.

Za sladico bom šla pa v Tuš po krhko pito. se mi je že cel teden pa si bom pet majhnih koščov dala na stran. To je še manj kot tiortica.

je pa tud pri meni enkao. Zjutraj nič lačna po večerji bi pa vola pojedla. Pa sploh ne morem pit. Se morem kar prisilit da kaj popijem. Naprimer zdele sem full žejna, pa nebi čaja, pa ne vode ampak mleko al pa kofetka. Pa pol vem da tud lačna ne bi bla do kosila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Ma upam da bomo zdržale.

Glede datuma pa bo to tam nekje konec marca in mene je že groza 10.3 grem delat in pri nas grejo velikokrat na malico. ME ježe groza kaj bom pa takrat jedla????????




tejčica -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 8:24:47)

Mala maja, saj takrat ko boš šla nazaj v službo boš že dobro utrjena in bodo skušnjave manjše.

Za polento sem jaz že napisala da po rinini knjižici spada pod OH, samo je več teh delitev in povsod je drugače in tukaj ne bomo skupaj prišle.




Teni_ -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 8:31:54)




Tudi jaz se oglašam. Pri meni je tudi minilo brez grehov, pa tudi lačna nisem bila vmes,tako kot 1. dan. Danes bom jedla pico z zelenjavo. Jupi!






Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 8:40:10)

Jaz sem bla pa včeraj veliko bolj lačna kot prvi dan. Sem komaj dočakala kosilo! Upam, da bo danes bolje. Za zajtrk mam dve hruški, sam bom še malo počakala, vsaj do devetih.




hanita -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 8:46:39)

Dobro jutro vsem. SAMO ŠE ... DNI. SUPER!

Zajtrk še čaka, kot ponavadi:2 jabolki
Kosilo: pašta s pomidori in papriko

Meni ne pokaže še nič manj dag,ma se ne sekiram,kolegica mi je rekla, da ji je komaj po 7 dneh začelo it dol, in potem je šlo kot nič. Upam, da bo tako in da ne jem preveč,ker porcije so kar konkretne.

Imam pa v glavi že jutrišnji dan in si moram it po mango,ker se mi zdi, da me še najbolj nasiti in ga je kar ena porcija. Drugo sadje se mi zdi da gre kar skozi in si čez pol ure že lačen.






ledenka -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 8:57:20)

jutro!

pri meni bo zajtrk 2 mandarini, za kosilo/večerjo pa špageti s paradižnikovo omako moje none... njami! (sam parmezana ne bo gor, ampak ne moreš imet vsega)

jutri pa... sploh ne vem, kako sadje naj. mogoče si bom narezala ananas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Seven* -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:01:56)

Jaz tudi zajtrkujem. Yum yum... Eno banano in skodelico kave..

Aja.. Moram vam povedati kaj me je pripeljalo do tega da zacnem hujsat.. No to so bili komentarji na mojem internetnem dnevniku. Pazite zdaj tole!

Prvi komentar:
mamo kaj pokazite, je ze vsa razvlecena!


Drugi komentar:
ampak tvoje roke so pa na vsaki fotografiji bolj barocne. poleg ukvarjanja z otroci se moras tudi malce gibati.


Hmnja.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Za kosilo bom pa makarone in Barilla omako.. Mi je pa zal, da nimam doma polnozrnatih testenin..




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:09:29)

Joj Seven![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] V (_!_) jih pošlji!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Jaz si moram tud take Barilla in podobne omake nabavit za naslednjič, danse jem namreč pizzo.
Kaj boš pa za večerjo za eno sladico? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Seven* -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:19:58)

Sladico? V zrmzovalniku me caka orehov sladoled!!! [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Aja..

Ime mi je Seven in imam pri 158 cm 68 kg. Preden sem zanosila prvic, sem imela 55 kg in to je tudi moj cilj. Ampak tudi z manj bom zeloooo zadovoljna!!!




drus013 -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:41:58)

punce, vse ste pozabile na tablico črne čokolade, ki jo moraš na OH dan pri večerji obvezno pojest.




Seven* -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:45:07)

Aja. Ce smo ze pri cokoladi. Ce hocete res kvalitetno cokolado, ki ni sam cuker, potem kupite Lind Cocoa, ki ima 85% kakava. Res kvalitetna!




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:45:46)

jutro!!

kako ste??

jaz sem čist ok.. nič lačna, pa nisem še nič jedla..

danes bodo testenine.. kakšno omako boste imele??
vidim, da ene paradižnikovo.. kako se pa naredi?? da ne bom iskala po netu..




Grascakinja -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:53:15)

Včeraj sem morala zaradi lahkote pojest še eno banano popoldan. Me je mala čist utrudila - imeli sva cepljenje, pol pa veste kako je, jok in nošenje in tako. Ampak je bla samo banana.

Danes sem pojedla do zdaj 2 jabolki, 1 multivitaminsko tableto in pol litra vode.

Kosilo: špageti z omako iz olivnega olja, česna, petršilja, rožmarina in bazilike, zmiksano v sekljalniku (pesto), paradižnikova solata.
 
Za večerjo bom pa verjetno kar kos kruha z marmelado. Mi sladice ne dišijo preveč takointako.

Kaj je s to čokolado? Dajte mi prosim razložit, kako lahko preprečuje alergije, če je pa sama po sebi že alergena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]????




tiktak -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:55:19)

Jaz bom jedla makarone s paradižnikovo omako. Na olju bom prepražila malo čebule, dodala svež paradižnik. Lahko daš tudi pelate, po moje je še boljš. Malo paradižnikove mezge, če ne bo dobro, še malo sladkorja ali kečapa. Začinila z baziliko in dodala še nekaj oliv.
Za večerjo pa v mesto na čokoladno tortico in belo kavo. Njami.




NatasaS -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 9:56:48)

Vidim, da sem zamudila začetek. Se vam pridružim na peti dan, ko spet začnete z beljakovinskim dnevom tako, da je v vaši skupine še ena mučenica več. No pa upam, da bomo vse uspešne.




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 10:02:13)

Evo, še nekrat poiskala na sosednjem forumu in vam skopirala:

Danes sem čisto slučajno zvedela od učitelja joge, ko je poslal dieto po e-pošti in sem mu sporočila na katerih spletnih straneh je več o tej dieti, naslednje:

"Vidiš, kaj se zgodi, če človek, tako mimogrede in sebi v korist nekaj sestavi in objavi. Ideja o dieti se mi je pojavila l. 2001, ko sem prvič bral Montignacovo knjigo. Potem sem jo koncem 2001 sestavil in dal nekaj prijateljem ter jo tudi sam preiskusil. Drugi so s tega naredili biznis. Pa saj je prav tako. Naj koristi čim večim. Hvala za obvestilo.

HARI OM…"

No pa sem izkoristila priliko in ga vprašala zakaj je dal v to dieto tudi črno čokolado. Odgovoril mi je naslednje:

"Pravzaprav je čokolada vir energije in nadomešča sladkor, ki ga potrebujejo možgani za svoje delovanje. Montignac v svoji knjigi opisuje ostale učinke črne, jedilne čokolade, jaz pa sem jo uvrstil na jedilnik vsak 4. dan zato, ker uravnava peristaltiko. Pri tej dieti namreč prihaja do prekomernega izločanja ( empirično ugotovljeno ), kar je tudi smisel diete, vendar je treba to delno zavreti zaradi izgube elektrolitov. Prav peristaltika je tista, ki spremeni presnovo in zaradi katere so učinki diete dolgoročni. Dokaj enostaven razlog, mar ne. Pa še deluje…..

Prijazen dan!

HARI OM…"

Toliko v informacijo.




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 10:02:16)

Ni tablica čokolade ampak ena ali dve vrstici čokolade.
In ne katerekoli ampak take, kot je zapisala Seven. Če ne bi želeli hujšati tudi v žep, potem lahko namesto Lindt kupite tudi Gorenjko s 70% kakava. Lindt pa ima tudi tako z 90%.
Torej - čokolada ne sme biti mlečna ampak jedilna oz. s pravim kakavom, marsikatera jedilna ne vsebuje kakava ampak nadomestke.

Mleka se v tej dieti v čisti obliki ne sme, torej verjetno tudi bela kava zvečer odpade - vsaj za tiste, ki se grejo zares.

****

Sicer  pa - juhuhu, pri meni danes tehtnica kaže več kot 1,5 kg manj. Je pa res, da ne jem nikakršnega kruha, brez malic in po obroku spijem juho. Ne razumem sicer v čem je štos te juhe ampak ziher je ziher. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 10:08:27)

Kateri učitelj joge pa je to dieto sestavil?
Pa ja ne Paramhans Swami Maheshwarananda oz. t.i. Swamiji - Joga v vsakdanjem življenju?




Anonimen -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 10:11:38)

Ne vem, tega pa ne piše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>