Reja -> RE: Reakcija staršev (6.1.2006 9:26:51)
|
Jaz sem sicer mami in sestri že nekaj let govorila, da dragega nagovarjam, naj me oplodi. Povedala sem jima nekaj dni po testu in sta bili zelo veseli. Zdaj me sprešujeta, kako mi je, večkrat mi skuhata kosilo, pogovarjata se o imenih,... Moja mama je bila pa z mano noseča pri 17ih, enako je bila stara, ko me je rodila. V družini se že tako niso dobro razumeli, starši so otroke vzgajali v pretirani vernosti in lahko si predstavljaš, kakšen razvrat je bil zanje to, da je njihova 17 letnica neporočena in noseča. Če pomislim, v kakšnem položaju je bila mami takrat, me kar stisne. Na srečo je mami za škandale skrbela že prej - šla je v šolo v drug kraj in se odselila od doma, kar je pomenilo, da NI bila več vsak dan pri maši in da ni hodila k verouku, pobarvala si je lase na blond, s črno se je mazala okoli oči in povrhu vsega je že kadila. Nosečnost je bila potem samo še pika na i [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ampak je vse kritike preživela, za to so skrbeli hormoni v nosečnosti, kasneje pa jaz, ki sem jo razveseljevala vsak dan.
|
|
|
|