RE: ODLOČNE 6.DAN (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


cmokec -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 21:10:23)

Superca ste.   [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] 





Mel_A -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 21:14:04)

Punce, grem jaz ajat, sem čist fuč. Se oglasim še kaj jutri, da vas kaj preberem. Jaz grem zdej sanjat mojo pico za jutri, hehe. Držite trdno!
Lahko noč, Melanija.




t_t_y -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 21:20:31)

Oj,
danes sem bila tudi jaz pridna. Sem ful vesela, ker se do sedaj v 6 dneh še nisem spozabila in pojedla kake sladkarije.
Sicer pa je bil moj današnji jedilnik takle:
Z:banana
K:rižota (s porom, gobicami, korenčkom)
V:preostanek rižote
Mi je pa kar žal da sem jedla večerjo, ker sem zdaj kar preveč sita. Mislim, da se bom spet držala tega, da zvečer ne pojem nič, ali pa raje npr. pomarančo (oz. kapučino na OH dan).
Sem pa tudi jaz prav radovedna koliko nas vztraja na dieti (od tistih 51). No, bomo videle v torek.
pozdravček




Sonka -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 21:45:32)

Hojla!
Da se še sama pohvalim. Včeraj smo bili na obisku. Na mizi nas je pričakal narezek, jaz nisem nič jedla. Prosila sem za kavo brez sladkorja. Danes smo dobili obisk. Delala sem narezek in niti koščka si nisem dala v usta. Zelo sem ponosna nase in na vse vas, ki ste zraven. Super smo!
Veselo naprej!




bobek05 -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 22:10:54)

No, meni danes tudi ni zneslo, da bi jedla oba obroka enako... Sta prišla moja starša na obisk pa smo šli ven na kosilo - sem jedla veliko solato, zvečer pa pečer krompir s ketcupom...

Pa ni panike, solato itak lahko vedno jem, kajne? [sm=smiley20.gif]

Jutri pa mi bo mož spekel pico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




bobek05 -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 22:14:03)

Mogoče ga prepričan, da mi še x speče mafne z breskvami in malinami - sem nora nanje [sm=smiley4.gif] [sm=smiley20.gif]




tejčica -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 22:15:30)

Moj mi pravi da sem zmešana, ker pri vročini 39 čepim za računalnikom, ampak enostavno morem. Se mi zdi da je toliko lažje zdržat ker vas berem in držim vse skupaj. Super ste vse.

Pa da napišem moj kompleten jedilnik danes:
Z  2 hruške
K  pečen krompir, dušena bučka
V  radič s krompirjem

Porcije so bile bolj majhne, ker je moj tek danes bolj švoh. To bi lahko kar trajalo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imam pa probleme,s čim naj si "cajtam" grlo. Zaradi diete medu ne smem, niti požganega cukra, žajblja pa nimam.

Sem pa tudi jaz že dobila razne komentarje na mojo težo. Najhujši je prav gotovo moj ati, ki ima vedno kakšno pripombo na moje kile. Pa bi lahko najprej za svoje poskrbel. Ko sem bila mogoče pol leta po porodu z malo na sprehodu, se mi je zgodilo da so me otroci na igrišču klicala debeluška. Si predstavljate kako sem se takrat počutila?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Pa tudi v vrtcu se mi je zgodilo, da me je ena mamica iz hčerine skupine vprašala če spet pričakujemo. To sigurno ni bilo zlonamerno, boli pa vseeno.




Anonimen -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 22:37:18)

Skutica, koruze se ne sme dat na pico, ker je škrob.




Anonimen -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 22:38:48)

Ja, Tejčiuca, vem, kako je to. Jaz sem bila že vse, od nosečnice do stare mame.




lelaval -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 22:54:17)

Ej, punce, ste se spričale v pol dneva, ko me ni bilo na RR. Sem se posvetila svoji družini [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa še obisk smo imeli. Mi je svakinja prinesla pecivo - pa sem VEEEELIIIIIKIIII SLADKOSNED, a se mi ni niti najmanj luštalo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pa še kekse sem dala na mizo,  pa rdečo vino (ki ga tudi obožujem kakšen kozarček), a sem spila samo kavico in cel liter vode. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sama sebe sem presenetila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sem čisto pozabila, da jutri že jemo sladico za večerjo, pa bom pecivo, ki sem ga danes dobila (če bo še ostalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]).
Za kosilo pa sem imela pomfri - pečen v pečici. Punce HVALA za nasvet - je ful dober krompirček. Ko je  prišel moj [sm=love.gif] iz službe in sem mu povedala, kako sem pekla pomfri, se je malo začudil, ker ga sam tako še ni pripravljal, ko pa  ga je poskusil, je bil presenečen.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [sm=smiley20.gif] Je namreč kuhar. 





Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]