pina-2 -> Kako ste rešile zadevo, da ni bilo treba k zdravniku? (10.1.2006 15:14:23)
|
Ojla, mogoče ste o tem že govorile, sem pogledala tudi kak post nazaj, samo za tako male bebice, še ne 3 mesece stare, ni bilo veliko govora. Namreč moja mala je zgleda pokasirala prehlad. V kaj se lahko razvije ne vem, je pa imela starejša pupa laringitis, brez vročine. (prehlad + lajajoče kašljanje, hripav glas). Tamavčka pa trenutno smrka in kašlja bolj suh kašelj. Vročine nima, je živahna in kar dobro je. Kako ste ukrepale, da ni prišlo do česa hujšega? Ste nosek filale s fiziološko, pumpale nosek, uporabljale kake maže, pršila,sirupe? In sprehod? Ste šle kljub temu ven? Jaz zaenkrat uporabljam fiziološko in pumpico za nosek, pa kremo materine dušice. Če grem k zdravniku bo verjetno mene šlatal za čelo, ker mala vročine nima, kašelj pa se je šele včeraj začel. Poleg tega v zdravstvenem domu še kaj drugega pokasiraš, saj je tam veliko krehajočih in bolnih. Če se da preprečiti, da ne pride vse v pljučka ali da se to brez zdravil sčisti...kar na dan z besedo. Lep pozdrav, Pina.
|
|
|
|