Prvi pregled po čiščenju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


Naja30 -> Prvi pregled po čiščenju (13.1.2006 18:29:41)

[sm=metulj.gif]Ojla punce! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tako, za mano je prvi pregled po tistem klavrnem koncu moje sreče, ko so mi vzeli pikico. G je bila zelo zadovoljna, ker so lepo opravili in je dobro ščiščeno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tako da zdaj bom počakala na eno M in potem v nove boje!

Mi je pa rekla, da naj nimam spolnih odnosov do prve M, da ne bom zanosila. Pa sem jo potem pozabila vprašat, če lahko s kondomi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj ve mislite?

Lep večer vam želim,  [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]




Jančika_ -> RE: Prvi pregled po čiščenju (13.1.2006 18:55:44)

Imaš pa hecno ginekologinjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Seveda lahko imaš spolne odnose, samo da se zaščitiš (magari s kondomi). Fajn, da je vse OK[sm=smiley20.gif].




KMALU -> RE: Prvi pregled po čiščenju (13.1.2006 19:25:16)

Ponavadi se do prve M pocaka s spolnimi odnosi, da se vse lepo zaceli. Ti se morda pocutis ok, ampak noter pa rabis se nekaj casa, da "prides k sebi"... Tako da jaz bi pocakala, da dobis M, potem pa veselo na delo za novo pikico..
Ampak ne se prevec gnat.. Jaz sem 3 mesece po abraziji tako zeela zanosit, da je blo ze kar malo hecno..., potem sem si pa rekla- k... gleda vse skupaj, ko bo pac bo in sem naslednji mesec zanosila....




Naja30 -> RE: Prvi pregled po čiščenju (13.1.2006 20:00:30)

Saj sem tudi sama že razmišljala, da bi s spolnimi odnosi počakala do prve M, sploh pa po današnjem pregledu, ko me je kar zabolelo v notranjosti med pregledom z UZ. Saj verjetno je odvisno od vsake posameznice, kako se počuti in se sama odloči.

Na žalost mojega [sm=love.gif] bo treba počakat še malo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: [1]