Anonimen -> RE: Jest bi tut... (19.1.2006 20:08:18)
|
o ur+sa... sem že razmišljala kaj je s tabo, k se nisi nič oglasla.. torej, kaj novega?!?!?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] glede hujšanja pa tko: jaz hujšam v oni skupini in sem v 17 dneh shujšala 3 kg. (prej sem mela 168 cm in 67 kg.. cilj: -10 kg) Ni tok težko, ko mineta en ali dva ciklusa.. kot vidiš en ciklus traja 4 dni. 1. dan (beljakovinski): meso, sir, jajce, ribe, mleko, jogurt.. 2. dan (škrobni): riž, krompir, fižol 3. dan (oh): pica, testenine, zvečer sladkarije 4. dan (sadni): sadje, zelenjava vsak dan veliko vode, zraven obrokov itak zelenjava. kosila so normalna, večerja pol manj, zajtrk (do 12-ih) je pa sadje.. tko bom rekla.. jaz sem se kar navadila.. mislim, sej se tud pregrešim, ne bom trdila da ne.. vsak dan pijem belo kavo (sicer več vode kot mleka), pa npr.: danes sem jedla lignje polnjene s sirom.. (to se ne sme, ker ne smeš mešati posameznih beljakovin-- npr. za kosilo meso, za večerjo jogurt-se ne sme).. to je približno to.. lahko se nam pridružiš v ponedeljek, ko je beljakovinski dan, ker takrat naj bi se dieta začela..
|
|
|
|