Boleče dlesni (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


cal -> Boleče dlesni (20.1.2006 23:49:52)

Naša mala ima že 12 zobkov, sedaj pa ponoči stoka ker ji prihajajo podočnjaki. Zanima me s čim jim vi mažete dlesni da jim malo ublaži bolečine, mogoče kako vino, šnopc, čebula, ker slišiš marsikaj. Mi imamo gengigel, mažemo in mažemo, pa še vedno stoka... Svetujte mi.




ZARA -> RE: Boleče dlesni (21.1.2006 14:27:12)

Jst imam OSANIT - homeopatske kroglice iz Avstrije, ki se jih da kupit v vsaki lekarni. Zari zelo pomagajo...vsi zobje so šli zaenkrat ven brez večjih problemov...zdej pa ne vem, a so zobje neproblematični, al pa so kroglice tako super!
lpk




puncica -> RE: Boleče dlesni (24.1.2006 7:55:16)

Mi bomo tud znorel zarad teh zobov, naši rastejo štirice, čeprav ima samo 8 zob pri 19 mescih ampak ti kočnki, bunke ima tam take, da jo mora bolet ampak to ima že ene 3 mesce mater!!!!!! jst ne vem al ne morejo prebit dlesni al kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Me tud zanima s čim ji nej mažem, jst ji dam ko je hudo kr calpol pa je potem kr boljše, samo tri mesce mater kako lahko en kočnik raste tri mesce in tri mesce že bunka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]