konec dojenja pri 18,5 mesecih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


simone -> konec dojenja pri 18,5 mesecih (30.1.2006 10:20:42)

Ko sem prebrala idejo, da otroku rečeš, ni zizik so šle v Avstrijo, me je prav nasmejalo.
No pa smo poskusli bolj za šalo kot zares. V soboto , ko se je hotel  dojit sem se obrnila in mu pokazala hrbet in ga vprašala, a sta že nazaj. Najprej ni najbolj razumel kaj je zdaj to. Povedala, da ni zizik, ker sta šli v Avstrijo se peljat z avtomobilom, potem sma ponovila, da avto dela brrr, kako delajo brisalci, lučke svetijo .. da pa ko se vrneta, ju boma skregala tititi, kje sta hodili tako dolgo.
Vsakokrat, ko je zahteval sem mu to ponovila in je danes 3 dan, ko sam pogledala in reče ni-ni zizik in naredi titi. Zdaj tudi prespi noč, ko prej niti pod razno. Super, super. Končno po letu in pol se bom lahko naspala ponoči.

Jana73 če si slučajno na forumu - hvala ti za krasno idejo, kako odstaviti otroka od dojenja.
Zanima me kako naj preprečim, da bi mi mleko nastajalo oz. da ne bi prišlo do vnetij?





krompircek -> RE: konec dojenja pri 18,5 mesecih (30.1.2006 21:33:00)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ČESTITAM za uspešno potegavščino sem se morala kar nasmejat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Dobra ideja za naprej ker me že malo skrbi kako bo s tem pri nas ,ker je ziza še vedno zakon. Ti kar zavidam da lahko spiš celo noč jaz vstajam 2x ponoči tak da sem taka ko zombi.




Stran: [1]