ko superge spremenijo barvo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


zoya_ -> ko superge spremenijo barvo (31.1.2006 12:14:57)

Pred 4 meseci sem kupila superge znamke NIKE svetlo modre. ker obiskujem 3x do 4x na teden aerobiko, seveda dobijo poseben vonj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Zato sem jih, kot vse doslej, dala v pralni stroj, dodala malo praška, čist malo in jih dala prat kot volno, da ni tolk obratov, ampak se vseeno osvežijo.
In kaj zdej? Ja zdej so pa kar nekaj rumene postale, tako lisaste. Takoj ko so bile oprane, so bile lepe modre, zdej so pa kar rumene lise.
In seveda sem v dilemi, ali naj jih nesem nazaj in reklamiram ali jih perem vsak teden? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Kakšen nasvet mogoče?

Po zakonu o varstvu potrošnikov piše, da mora kupljena stvar funkcionirat 2 leti, če jo seveda pravilno uporabljamo in vse. Tko da... hm....

Je imela katera kakšno podobno izkušnjo?




Spark -> RE: ko superge spremenijo barvo (31.1.2006 21:38:32)

Ja dve leti mora artikel funkcionirai, če z njim ravnaš kot piše na deklaraciji. Malo dvomim, da piše da jih lahko opereš na 30 stopinj v stroju. Ponavadi priporočajo čiščenje z vlažno krpo. Samo barve pa res nebi smele pustiti. A si imela še kaj zraven v stroju???




zoya_ -> RE: ko superge spremenijo barvo (31.1.2006 22:21:15)

Nič nisem imela v stroju...

sej sem bila že v trgovini, bodo reklamirali, ker jim ni jasno, zakaj se je to zgodilo.
V štacuni me je tipo prašal samo, če sem jih skuhala v stroju, sem povedala, kako in kaj, pa je rekel, da potem pa je lahko z blagom kaj narobe.




Stran: [1]