pustovanje na Ptujo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


tinica -> pustovanje na Ptujo (1.2.2006 17:30:34)

Mene pa zanima, če se splača ogledati pustni karneval na Ptujo. Leto smo se odločili, da bi šli pogledat še kam drugam. Ker pri nas na koroškem se  karneval vrti samo okrog politike in se mi zdi da leto in pol star otrok pač nima kaj videti oz. mu sploh ne bo zanimivo. Zato bi rada vaše mnenje kako in kaj se dogaja na Ptujo, zato da se pač ne bi brez veze tja vozili.

Hvala in lp, Tina




Anonimen -> RE: pustovanje na Ptujo (1.2.2006 17:33:37)

Ptuju in ne Ptujo




total -> RE: pustovanje na Ptujo (1.2.2006 17:46:13)

Joj anonimneži,nimate kaj drugega za delat,kot vedno popravljat??




Doroty -> RE: pustovanje na Ptujo (1.2.2006 19:01:39)

Pustna povorka je na Ptuju v nedeljo, je pa takrat velika gneča. Poleg tega se zadeva kar zavleče; nastajajo vedno večji razmaki med skupinami, ker na nekaterih mestih uprizorijo kak programček ...

Nam so vedno bolj zanimive okoliške prireditve. Mogoče bi bilo bolj zanimivo tudi za vas, da si ogledate povorko v kraju Markovci (je pa v soboto). Značilnost je, da se zadeva dogaja po vasi - kot povorka in je kar obsežna (veliko skupin). Skupin je kar veliko, res je hec, ker se cele vasi namaskirajo (kelti, pikapolonice, dimnikarji, cigani, ...) in to zelo lepo.  

Program in ostale info pa tukaj:
http://www.kurentovanje.net/si/

Lp, Doroty.




tinica -> RE: pustovanje na Ptujo (1.2.2006 19:37:46)

Joj hvala anonimnež, da me učiš pravilno pisati slovensko, sem ti zelo hvaležna in že lažje diham upam, da tudi ti. No sedaj pa podaj še mnenje glede karvenala, ki sem spraševala. Upam, da se še kdaj piševa, da ne bom več takšnih traparij pisala.

Hvala in lp, Tina

aja upam, da sem sedaj vse prav napisala. Če bo pač poprava z tvoje strani.
Bay




lelaval -> RE: pustovanje na Ptujo (1.2.2006 22:03:26)

Jaz ne hodim rada na Ptuj - ker je ful gužva in za male otroke ni fino, ker itak vsi odrasli hočejo vse videt. Več boste res imeli, če se udeležite pustovanj v okoliških vaseh Ptuja. Če pa vas prevelika gneča ne moti, pa le pojdite.
Sem vse prav napisala anonimna in Radha? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




tinica -> RE: pustovanje na Ptujo (1.2.2006 22:36:12)

Joj pa moja pisava. Sedaj se sploh ne bom več upala kaj napisat na RR[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], razen takrat ko bom imela fullll časa[sm=smiley16.gif], da bom lahko vse skoz pregledala kaj sem napisala in seveda potem to tudi popravila.

eh pa klinc to, v glavnem da me razumete.
Hvala vsem za komentarje.

lp, Tina




Stran: [1]